Най-големият сайт за бойни спортове

Проблеми с наднормено тегло

Всякакви дискусии относно различни тренировки и упражнения.

Проблеми с наднормено тегло

0     Мнениеот stelkabg на 20 Юли 2013, 16:47

Здравейте. Аз съм на 21 г. Висока съм 158 см и тежа 82 кг. Срам ме е да посещавам спортни центрове, където има момчета и момичета с хубави тела, дори лятото ходя с дълги дрехи. Не съм се занимавала с никакъв спорт досега, хапвам си всякакви вкусотии, по-голямата част от деня прекарвам пред компютъра, защото това ми е работата. Въпросите ми са следните защо от 2 години започнах толкова бързо да качвам килограми, и какъв спорт трябва да тренирам за да сваля излишните, както и това как трябва да се храня? Моля помогнете ми да се справя с този проблем, защото чувствам че не живея пълноценно.
Аватар
stelkabg

Град: Стара Загора

Re: Проблеми с наднормено тегло

2     Мнениеот goldenglory на 20 Юли 2013, 16:55

eek eek eek Елеее симпатяга, как си допуснала да станеш 82 кила eek eek eek
Направо ме е яд щото има толкова хубави момичета които се изоставят. Сега нямам време да пиша че съм на работа после като вляза ще гледам да обясня по-подробно горе долу как да се справиш. Може да се наложи и да си направиш медицински изследвания(без да се стряскаш де), щото обмяната на веществата ти е нарушена при всички положения
Аватар
goldenglory

Град: Хасково

2     Мнениеот jamski на 20 Юли 2013, 17:10

Goldenglory е прав за нарушаването на обмяната, мога да ти кажа базистни неща, за спорт всеки върши работа въпроса е да повишиш движенията всеки ден ходи доста време пеша използвай стълби, след работа не се застоявай на едно място движение с часове когато можеш, друго но радикално е да намалиш или изключиш въглехидратите също помага много но може да ти обърка метаболизма и гликемичния бланс, познавам хора които не са яли въглехидрати с години и като хапнат малко хляб или друго почват да имат сърцебиене и подобни неща.Но това са сигурни неща за отслабването , намаляване на въглехидратите и увеличаване на движението.1 час тичане е хубаво, но 4-5 часа пеша или колело е далеч по-добре.
Аватар
jamski

2     Мнениеот mmagringo на 20 Юли 2013, 17:36

обездвижване и калорична храна - и ето го резултата: 82 кг. на 20 год. боже мой. .
и ето една елементарна логика дори и да не разбираш нищичко: следователно трябва да правиш точно обратното -движение и нискокалорична храна. а че обмяната е нарушена това е факт
Аватар
mmagringo

Град: София

1     Мнениеот shadowfighter на 20 Юли 2013, 17:44

Тези тримата над мен нищо не разбират не ги слушай аз им правих на тях програмите за отслабване :DD
Много много секс трябва да правиш и ще стане работата:DD
shadowfighter
shadowfighter

0     Мнениеот stelkabg на 20 Юли 2013, 17:58

Благодаря ви за бързите отговори. Първо трябва да се справя с килограмите, а удоволствията ги оставям на заден план, те могат да почакат. И все пак някаква конкретна тренировъчна програма къде мога да разгледам, а програма за хранене, дори мога да заделя средства за някакви хапчета ако е нужно? Казаха ми да спра месото защото имало холестерол, а други казват да наблегна на него. Казаха ми да не приемам захар, а само храни с подсладители, а други казват че подсладителите били вредни. Не знам какво точно да правя и на кого да се доверя.
Аватар
stelkabg

Град: Стара Загора

3     Мнениеот ogstyle на 20 Юли 2013, 18:57

stelkabg написа:Благодаря ви за бързите отговори. Първо трябва да се справя с килограмите, а удоволствията ги оставям на заден план, те могат да почакат. И все пак някаква конкретна тренировъчна програма къде мога да разгледам, а програма за хранене, дори мога да заделя средства за някакви хапчета ако е нужно? Казаха ми да спра месото защото имало холестерол, а други казват да наблегна на него. Казаха ми да не приемам захар, а само храни с подсладители, а други казват че подсладителите били вредни. Не знам какво точно да правя и на кого да се доверя.

1-во холестерол има в мазнините от животински произход... на теб ти трябва да ядеш чисто месо без мазнини, 2-ро забрави за сладките храни, никакви подсладители, никакви захарни продукти.
Аватар
ogstyle

Град: Plovdiv

3     Мнениеот mmagringo на 21 Юли 2013, 01:21

Хранене:
Сутрин-
купичка овесени ядки в обезмаслено прясно мляко
Обяд-
печено пилешко/телешко/риба с картофи или кафяв ориз и зеленчуци
След обяд-
зеленчукова салата или зеленчукова супа
Вечер-
печено пилешко/телешко/риба и зеленчуци

Тренировка:
Сутрин на гладно - тичане, колело или леко скачане на въже поне 30-40 мин
През деня - гимнастика, коремни преси, вдигане на гирички
Можеш да си купиш и някаква хранителна добавка за горене на мазнини

И ако си доволна от този режим, да не забравиш да ме поканиш на кафенце :DD
Аватар
mmagringo

Град: София

2     Мнениеот rush на 21 Юли 2013, 04:17

stelkabg захващай се сериозно девойче че и аз като се поотпусна с хапването качвам кила. Внимавай с Shadowfighter че е бивш пандизчия, тук преди имаше едно момиче и той и пишеше същите неща и едва я спасихме от него lol
Аватар
rush

Град: Пловдив

2     Мнениеот JonJones на 21 Юли 2013, 14:51

shadowfighter,
изтече ли ти условната присъда там за онова момиче където те осъди за сексуален тормоз и опит за отвличане :DD :DD :DD

Стели,
-нисковъглехидратна диета
-анаеробни упражнения
-аеробни упражнения
-фатбърнъри
-движение, разходки
-постоянен интимен партньор
Аватар
JonJones

Град: Бургас

Следваща

Назад към Тренировки и упражнения