Направо ме е яд щото има толкова хубави момичета които се изоставят. Сега нямам време да пиша че съм на работа после като вляза ще гледам да обясня по-подробно горе долу как да се справиш. Може да се наложи и да си направиш медицински изследвания(без да се стряскаш де), щото обмяната на веществата ти е нарушена при всички положения
Проблеми с наднормено тегло
14 мнения • Страница 1 от 2 • 1, 2
Re: Проблеми с наднормено тегло
Направо ме е яд щото има толкова хубави момичета които се изоставят. Сега нямам време да пиша че съм на работа после като вляза ще гледам да обясня по-подробно горе долу как да се справиш. Може да се наложи и да си направиш медицински изследвания(без да се стряскаш де), щото обмяната на веществата ти е нарушена при всички положения
-

goldenglory - Мнения: 200
- Град: Хасково
Goldenglory е прав за нарушаването на обмяната, мога да ти кажа базистни неща, за спорт всеки върши работа въпроса е да повишиш движенията всеки ден ходи доста време пеша използвай стълби, след работа не се застоявай на едно място движение с часове когато можеш, друго но радикално е да намалиш или изключиш въглехидратите също помага много но може да ти обърка метаболизма и гликемичния бланс, познавам хора които не са яли въглехидрати с години и като хапнат малко хляб или друго почват да имат сърцебиене и подобни неща.Но това са сигурни неща за отслабването , намаляване на въглехидратите и увеличаване на движението.1 час тичане е хубаво, но 4-5 часа пеша или колело е далеч по-добре.
-

jamski - Мнения: 251
обездвижване и калорична храна - и ето го резултата: 82 кг. на 20 год. боже мой. .
и ето една елементарна логика дори и да не разбираш нищичко: следователно трябва да правиш точно обратното -движение и нискокалорична храна. а че обмяната е нарушена това е факт
и ето една елементарна логика дори и да не разбираш нищичко: следователно трябва да правиш точно обратното -движение и нискокалорична храна. а че обмяната е нарушена това е факт
-

mmagringo - Мнения: 140
- Град: София
Тези тримата над мен нищо не разбират не ги слушай аз им правих на тях програмите за отслабване
Много много секс трябва да правиш и ще стане работата:DD
Много много секс трябва да правиш и ще стане работата:DD
-
shadowfighter
Благодаря ви за бързите отговори. Първо трябва да се справя с килограмите, а удоволствията ги оставям на заден план, те могат да почакат. И все пак някаква конкретна тренировъчна програма къде мога да разгледам, а програма за хранене, дори мога да заделя средства за някакви хапчета ако е нужно? Казаха ми да спра месото защото имало холестерол, а други казват да наблегна на него. Казаха ми да не приемам захар, а само храни с подсладители, а други казват че подсладителите били вредни. Не знам какво точно да правя и на кого да се доверя.
-

stelkabg - Мнения: 3
- Град: Стара Загора
stelkabg написа:Благодаря ви за бързите отговори. Първо трябва да се справя с килограмите, а удоволствията ги оставям на заден план, те могат да почакат. И все пак някаква конкретна тренировъчна програма къде мога да разгледам, а програма за хранене, дори мога да заделя средства за някакви хапчета ако е нужно? Казаха ми да спра месото защото имало холестерол, а други казват да наблегна на него. Казаха ми да не приемам захар, а само храни с подсладители, а други казват че подсладителите били вредни. Не знам какво точно да правя и на кого да се доверя.
1-во холестерол има в мазнините от животински произход... на теб ти трябва да ядеш чисто месо без мазнини, 2-ро забрави за сладките храни, никакви подсладители, никакви захарни продукти.
-

ogstyle - Мнения: 257
- Град: Plovdiv
Хранене:
Сутрин-
купичка овесени ядки в обезмаслено прясно мляко
Обяд-
печено пилешко/телешко/риба с картофи или кафяв ориз и зеленчуци
След обяд-
зеленчукова салата или зеленчукова супа
Вечер-
печено пилешко/телешко/риба и зеленчуци
Тренировка:
Сутрин на гладно - тичане, колело или леко скачане на въже поне 30-40 мин
През деня - гимнастика, коремни преси, вдигане на гирички
Можеш да си купиш и някаква хранителна добавка за горене на мазнини
И ако си доволна от този режим, да не забравиш да ме поканиш на кафенце
Сутрин-
купичка овесени ядки в обезмаслено прясно мляко
Обяд-
печено пилешко/телешко/риба с картофи или кафяв ориз и зеленчуци
След обяд-
зеленчукова салата или зеленчукова супа
Вечер-
печено пилешко/телешко/риба и зеленчуци
Тренировка:
Сутрин на гладно - тичане, колело или леко скачане на въже поне 30-40 мин
През деня - гимнастика, коремни преси, вдигане на гирички
Можеш да си купиш и някаква хранителна добавка за горене на мазнини
И ако си доволна от този режим, да не забравиш да ме поканиш на кафенце
-

mmagringo - Мнения: 140
- Град: София
stelkabg захващай се сериозно девойче че и аз като се поотпусна с хапването качвам кила. Внимавай с Shadowfighter че е бивш пандизчия, тук преди имаше едно момиче и той и пишеше същите неща и едва я спасихме от него 
-

rush - Мнения: 172
- Град: Пловдив
shadowfighter,
изтече ли ти условната присъда там за онова момиче където те осъди за сексуален тормоз и опит за отвличане

Стели,
-нисковъглехидратна диета
-анаеробни упражнения
-аеробни упражнения
-фатбърнъри
-движение, разходки
-постоянен интимен партньор
изтече ли ти условната присъда там за онова момиче където те осъди за сексуален тормоз и опит за отвличане
Стели,
-нисковъглехидратна диета
-анаеробни упражнения
-аеробни упражнения
-фатбърнъри
-движение, разходки
-постоянен интимен партньор
-

JonJones - Мнения: 641
- Град: Бургас
14 мнения • Страница 1 от 2 • 1, 2
Назад към Тренировки и упражнения