Най-големият сайт за бойни спортове

НВУ, МВР - нормативи (спортно ниво - 0)

Всякакви дискусии относно различни тренировки и упражнения.

НВУ, МВР - нормативи (спортно ниво - 0)

1     Мнениеот vodkaFlirt на 18 Юли 2013, 18:54

Здравейте! На 21год. съм, жена, 175см., 80кг. :roll:
Искам следващата година да се пробвам в НВУ и МВР-то, но ще ми е нужна доста стабилна тренировка, а и нов хран. режим. Досега не съм тренирала нищо, а по принцип нямах и проблем с килограмите, но преди 1год. спрях цигарите иииии... :oops: Мисля, че целта ми е напълно реална и с много търпение и тренировки мога да я постигна. Сега нивото ми е много зле... Коремните преси - правя 30 за 1мин., лицевите - едвам, едвам издържам 20 да направя (и това не е за 1мин. :DD ), скок от място - 1.70. Мисля, че това е достатъчно..

Искам да ви помоля за съвет какви упражнения да правя, как да повиша издръжливоста си, бройките и бързината? Мога да отделям по 2 часа на ден, 6 дни в седмицата за тренировките. Във фитнес не ми се иска да ходя, тъй като ме е срам. В къщи имам ластик за скачане, двоен ластик, гирички от по 3кг. и лост. Наблизо има стадион и там ходя да тичам - за съжаление малко издържам (все още не мога да свикна на дишането). Също един приятел ми подари един фатбърнар - ОксиЕлите Про (има към 60 капсули) него да го използвам ли? Той ми каза, че повишава издръжливостта, намалява апетита и т.н. - все хубави неща, който могат да ми помогнат?

Нормативите за НВУ - коремни преси, лицеви опори, совалково бягане 10х10 метра, крос 1000 метра (всички са за време)

Нормативите за МВР - лицеви опори, скок от място, повдигане на трупа от тилен лег (коремна преса ако не се лъжа?), спринт 30м и бягане 800

Хранителния режим още се чудя какъв да е. Гледам, че НВД-то е много изполвано и с добри резултати, но все още не съм сигурна. Досега се хранех предимно с боклуци, тъй че всяка промяна към добро ще даде резултати. :)

Това е засега, ако се досетя още нещо ще питам.
Поздрави
Аватар
vodkaFlirt

Град: Sofiq

Re: НВУ, МВР - нормативи (спортно ниво - 0)

1     Мнениеот pehi14 на 18 Юли 2013, 19:16

Лейди, като за начало бих ти препоръчал да не гледаш да покриваш никакви нормативи за време. На първо време трябва да свалиш килограми и по точно излишните мазнини.
За това нещо се изисква - подбран хранителен режим, правилни тренировки, движение, постоянство, добра почивка и възстановяване.
Аватар
pehi14

Град: Велико Търново

0     Мнениеот nhikolla на 19 Юли 2013, 16:39

Мали Мали, 21 год 80 кг, аз не тежа толкова! на 1во време както каза колегата не мисли за нормативи за за движение по цял ден и диета, забрави за захарта, газираното, тестото, сладкото, пърженото, мазното и макдоналдса. само извара, зеленчуци риба и ориз и цял ден движение нон стоп. То на тия кг дори няма смисъл да навлизаме в детайли тук, влез в форума на BB Team и чети наред.
Аватар
nhikolla

Град: София

0     Мнениеот berserker на 19 Юли 2013, 18:55

Диета и бягане- това ти трябва на първо време. Като ти наближат изпитите, примерно два месеца преди това- прави специфичните упражнения от програмата. И още нещо- чети и за другите изпитни дисциплини. Да не стане да покриеш норматива и да си ходиш в къщи. Макар че, ако влезеш във форма, пак си на сметка- все пак си младо момиче. На тоя ръст има доста кила да сваляш...
berserker
berserker

Град: Sofia

1     Мнениеот ludvefira на 19 Юли 2013, 22:18

Дали е удобно да поискам снимки и да ми кажеш от кой град си? ;)
Аватар
ludvefira

Град: Варна

0     Мнениеот KCD2 на 19 Юли 2013, 23:04

ludvefira написа:Дали е удобно да поискам снимки и да ми кажеш от кой град си? ;)

Лудия пак се изцепи в ефир xAXAxAXaXaXa ;d
Аватар
KCD2

1     Мнениеот ludvefira на 19 Юли 2013, 23:50

KCD2 написа:
ludvefira написа:Дали е удобно да поискам снимки и да ми кажеш от кой град си? ;)

Лудия пак се изцепи в ефир xAXAxAXaXaXa ;d

Искам да помогна бе "мръсник" :DD
Аватар
ludvefira

Град: Варна

Назад към Тренировки и упражнения