Как да тренирам усилено?
12 мнения • Страница 1 от 2 • 1, 2
Re: Как да тренирам усилено?
Здравей. За да отслабнеш е добре от една страна да си намалиш доста въглехидратите и мазнините в храната. Питаш за режима на хранене - добре е да си разпределиш храната в повече хранения на ден, но да е по по-малко. Яж си храни, съдържащи белтъчини, за да не губиш мускулна маса. Иначе за тренировките - прави кардио тренировки - тичане, скачане на въже. Това можеш да го правиш примерно през ден, другото е да си ходиш на тренировките по боен спорт - не знам какво точно тренираш, но по принцип там тренировките са с доста голям разход на енергия. Комбинирай си ги боен спорт и кардио така, че да ти се разминават в дните. Иначе кардиото можеш да си го правиш и заедно със силовата тренировка, ако правиш и фитнес.
-
rck8888
Ясно, но за сега не тренирам..
Мисля, че ако сутринта ставам по-рано например към 5-6ч и правя малко кардио ( скачане на въже, коремни преси, или тичане на 400м ) след което закусвам нещо леко като корнфлекс, и към 9ч изям един плод например, след това ще ям нещо леко към 14ч и ще тичам пак 400м и ще ходя да дигам 30 минути по 30-40 килограма, за вечеря пак нещо леко и ще тичам пак също така ще скачам и на въже и ще правя коремни преси!
Искам да сваля поне 30-40 килограма до Август месец, дали ще има начин? Аз съм 1.16кг, но съм висок 1.70 и не ми личат толкова много..
Мисля, че ако сутринта ставам по-рано например към 5-6ч и правя малко кардио ( скачане на въже, коремни преси, или тичане на 400м ) след което закусвам нещо леко като корнфлекс, и към 9ч изям един плод например, след това ще ям нещо леко към 14ч и ще тичам пак 400м и ще ходя да дигам 30 минути по 30-40 килограма, за вечеря пак нещо леко и ще тичам пак също така ще скачам и на въже и ще правя коремни преси!
Искам да сваля поне 30-40 килограма до Август месец, дали ще има начин? Аз съм 1.16кг, но съм висок 1.70 и не ми личат толкова много..
-
STP97
- Град: Varna
Идеята ти е добра, но според мен е по-добре да го направиш като някаква кръгова тренировка това - примерно 20 коремни преси, 2 мин скачане на въже, тичане, набирания и кофички. И да го изпълняваш сутрин или вечер. Другия вариант, който на мен ми се струва по-добър е да тичаш но не 400 м, а повече сутринта. А следобеда или вечерта да правиш такава кръгова тренировка, от коремни преси, скачане на въже, набирания и кофички. В нея може да си включиш тичане само че спринтове.
Сега за това колко ще свалиш зависи от хранителния ти режим и натоварването. Само че не го прави с много драстично смъкване на храненето и правене по 3 тренировки на ден както си го описал, че можеш да си навлечеш здравословни проблеми.
Искам да ти кажа, че е добре да увеличаваш натоварването бавно, а също и да си установиш определен хранителен режим. Така ще успееш да си влезеш във форма и ще оправиш килограмите.
Сега за това колко ще свалиш зависи от хранителния ти режим и натоварването. Само че не го прави с много драстично смъкване на храненето и правене по 3 тренировки на ден както си го описал, че можеш да си навлечеш здравословни проблеми.
Искам да ти кажа, че е добре да увеличаваш натоварването бавно, а също и да си установиш определен хранителен режим. Така ще успееш да си влезеш във форма и ще оправиш килограмите.
-
rck8888
rck8888 написа:Идеята ти е добра, но според мен е по-добре да го направиш като някаква кръгова тренировка това - примерно 20 коремни преси, 2 мин скачане на въже, тичане, набирания и кофички. И да го изпълняваш сутрин или вечер. Другия вариант, който на мен ми се струва по-добър е да тичаш но не 400 м, а повече сутринта. А следобеда или вечерта да правиш такава кръгова тренировка, от коремни преси, скачане на въже, набирания и кофички. В нея може да си включиш тичане само че спринтове.
STP97 написа:Здравейте! Аз съм момче и съм на 15 години!
Занимавам се главно с бойни изкуства, но имам малък проблем, че съм доста килограми.. Тренирам доста, тичам, скачам и пак не мога да отсллабна.. Имам боксова круша и си тренирам на нея, дигам килограми, но да ви попитам кажете ми една здрава тренировка, която да ме измори и да сваля килограми? Какво да ям, как да тренирам и такива, при мен проблема ми е, че не ям толкова сладко и такива, но пак качвам килограми..
Задължително чети литература на тази тема. Така ще имаш нужната информация. Мои познати с , които тренираме постигнаха успех дори и с малко добавки , но с правилно хранене
-
професора
- Град: Велинград
Благодаря на всички, но аз не знам какво да правя..
Нямам воля просто, а искам да отслабна - идеи?
Нямам воля просто, а искам да отслабна - идеи?
-
STP97
- Град: Varna
Нямаш воля, а искаш да отслабнеш? Правилно ли разбирам?
Ако нямаш воля да седнеш, да почетеш малко и да се ориентираш какво трябва да се прави, а след това да нямаш воля да спазваш режима си, няма как да стане.
Наистина отдели си ден два в четене и ще ти се избистрят нещата. Материали има в сайта, има и в целия интернет.
Ако нямаш воля да седнеш, да почетеш малко и да се ориентираш какво трябва да се прави, а след това да нямаш воля да спазваш режима си, няма как да стане.
Наистина отдели си ден два в четене и ще ти се избистрят нещата. Материали има в сайта, има и в целия интернет.
-

oho - Мнения: 1032
- Град: София
На мен тази програма ми помогна страшно много,бях 78 кг а сега съм 68кг повиши ми се издражливоста и силата горещо ти я препоръчвам http://zamunda.net/details.php?id=272066&hit=1
-
VAm
- Град: Стара Загора
STP97 написа:Нямам воля просто, а искам да отслабна - идеи?
Никой не може да ти помогне
Искаш ли да те мотивирам?
Това което си изброил като хранене и спорт е самозалъгване!
Трябва да се храниш правилно и да спортуваш! Но не както на теб ти се иска а както е редно!
Никоя мадама няма да се влюби в готиния ти характер от пръв поглед! Но в добрия външен вид ДА! Ако искаш да чукаш готини пички... трябва воля! Инак ще лъскаш бастуна и само ще гледаш!
Сега си на 15 и можеш да промениш нещата... инак ще караш на ръчна
Тук повечето хора са спортисти и не познават думите - *Нямам воля*
Дано се замислиш и да се мотивираш...
Поздрав
http://vbox7.com/play:aca686e494
Когато се издигаш, приятелите ти разбират кой си.
Когато падаш, разбираш кои са приятелите ти.
Когато падаш, разбираш кои са приятелите ти.
-

capone - Мнения: 29
Изобщо не го виждам да тежи 116 кг и да прави INSANITY, въпреки че от нея гарантирано се отслабва, най много да получи някой инфаркт. Приятелю слушай какво ще ти кажа като за начало - купи си един шушлек,обличаш се топло топло, слагаш шапката и слушалките и отиваш да бягаш, не ти трябват коремни преси за да отслабнеш а бягане, и не 400 м, а 1 час на ден минимум. Започни с каквото темпо можеш но бягай нон стоп поне за 40 мин, ако ще е за по-кратко няма полза. Вземи си един L- карнитин и отивай в парка да бягай. Всеки ден по 1 час поне! Ако имаш колело скачай след тва на колелото. За 1 месец ще свалиш килограми и след това вече може да се оглеждаш за други упражнения или за INSANITY. Пий много вода, поти се като свиня и поддържай висок heart-rate. Тренирай и кик бокс, аз от това много отслабнах, но като си толкова килограми, сигурно на 5-тата минута ще издъхнеш. Започвай смело с тичането и гледай само да не припаднеш някъде, носи си водичка. И не яж корн флейкс - тва не е нещо лекичко. Не яж захар и тесто, и свеждай въглехидратите до минимум след 18:00 часа.
-

nhikolla - Мнения: 136
12 мнения • Страница 1 от 2 • 1, 2
Назад към Тренировки и упражнения