Най-големият сайт за бойни спортове

Как да тренирам усилено?

Всякакви дискусии относно различни тренировки и упражнения.

Re: Как да тренирам усилено?

2     Мнениеот unearth на 20 Мар 2013, 14:14

oho написа:Нямаш воля, а искаш да отслабнеш? Правилно ли разбирам?

Ако нямаш воля да седнеш, да почетеш малко и да се ориентираш какво трябва да се прави, а след това да нямаш воля да спазваш режима си, няма как да стане.

Наистина отдели си ден два в четене и ще ти се избистрят нещата. Материали има в сайта, има и в целия интернет.

Не знам защо дори коментирате подобни теми,наистина има достатъчно материали в сайта - който се интересува наистина,ще ги намери.Хем го мързи да чете,хем го мързи да тренира и хем няма и мотивация,ебати хората.

ПС: Ако 115-те килограма или колкото бяха там не са достатъчна мотивация,аз не знам кое е.
unearth
unearth

Град: София

Re: Как да тренирам усилено?

0     Мнениеот STP97 на 09 Апр 2013, 09:52

Нека се похваля, че ходя на фитнес от няколко дена.
Преглеждам програми на спортисти и правя упражнения, но без ефект. Знам, че няма да стане от един ден, просто не знам как да започна да тренирам. Значи аз мисля, че ще бъде добре всеки ден да тичам по 60 минути, и още 60 минути колело. В фитнеса има тичаща патека, но не ми върши работа, смисъл не съм свикнал. Тичам два минути, почивам 2 минути и за колелото така. Искам да сваля килограми, сега лято, мадами и всичко друго. Все пак съм на 15 години, и аз като всички други искам да се забавлявам. Проблема при мен е, че искам да го направя, но не знам как да започна да се променям, нямам идеи.
В нашето семейство само аз и брат ми сме дебели, а майка ми и ляля ми са били пълни, когато са били тинейджърки...
Въпроса ми сега е, дали да започна INSANITY ( прочетох това http://zdraveifitnes.bg/naj-iztoshhitelnata-trenirovka-suzdavana-nyakoga-insanity-insaniti/ ) и звучи добре,а Вие какво мислите?
STP97
STP97

Град: Varna

Предишна

Назад към Тренировки и упражнения