Най-големият сайт за бойни спортове

Кардио програма

Всякакви дискусии относно различни тренировки и упражнения.

Кардио програма

0     Мнениеот NoNameeee на 01 Сеп 2013, 19:48

Здравейте , момче съм на 15г. висок съм 180см тежа около 73-74кг , тъй като излязох от форма след многократно преяждане ми се налага да сваля 4кг за около 15дни , т.е. не е непостижимо по 2кг на седмица естествено вкарах и диетка ( месо , яйца , извара , риба и т.н , знаете как е :roll: ) .. Та въпросът ми е търсих мнооого из инетрнет , но не намерих Кардио Програма , искам да правя сутрин на гладно кардио и вечер лостове ( кофички , набирания , силови възлизания , лицеви ) .. Та въпроса ми е някой може ли да ми направи или да ми препоръча кардио програма , готов съм да се раздам на макс в тичането :DD ... 6 дни в седмицата .. Примерно :

Понеделник - Крос 5км
Втроник - Спринтове - 10х80м
Сряда - Стълби 40 минути
Четв,Пет и т.н , Но това го давам примерно само :D .. Хайде някой по-опитен ако може да ми направи или препоръча както казах ефективна кардио програма...
Благодаря ! Успех на всички !
NoNameeee
NoNameeee

Re: Кардио програма

0     Мнениеот rck8888 на 02 Сеп 2013, 10:28

Здравей. Много добри резултати се постигат с интервално бягане и кросове. Примерно правиш така - бягаш спринт, след това съвсем леко, после пак спринт. Спринтовете са по около 50 м, после около 80м - на ниско темпо. Съответно един ден правиш интервалното бягане, другия ден кросове поне4-5 км.
Понеделник - интервално - 10 рунда спринтове по 50 м с ниско темпо 80м
Вторник - крос - 4-5 км
Сряда - стълби - поне 5-6 рунда нагоре и надолу или колкото можеш
Четвъртък - интервално - пак 10 рунда спринтове по 50м + ниско темпо 80м
Петък - крос - 4-5 км
Събота - стълби - пак като срядата
Неделя - почивка
Ако можеш единия крос го прави на пресечен терен едното за по-трудно, другото да имаш повече въздух на бойните си тренировки.
rck8888
rck8888

Назад към Тренировки и упражнения