Фитнес и тренировки
7 мнения • Страница 1 от 1
Re: Фитнес и тренировки
Здравей. Ти освен фитнеса занимаваш ли се с боен спорт, защото си написал фитнес И тренировки. Ако има други тренировки освен фитнеса напиши какви са те?
Като цяло границата колко може да се тренира без да се стигне до пълно изтощение и да не можеш да се възстановиш бързо зависи изключително много от организма на човека. Това всеки го оценя за себе си. Зависи също и колко често тренираш, ако тренираш всеки ден- възстановяването е едно, ако е през ден - друго. Това влияе върху резултатите ти.
За да ти се отговори на въпроса за някаква промяна напиши как тренираш сега - каква ти е програмата, целите, също дали тренираш и нещо друго?
Като цяло границата колко може да се тренира без да се стигне до пълно изтощение и да не можеш да се възстановиш бързо зависи изключително много от организма на човека. Това всеки го оценя за себе си. Зависи също и колко често тренираш, ако тренираш всеки ден- възстановяването е едно, ако е през ден - друго. Това влияе върху резултатите ти.
За да ти се отговори на въпроса за някаква промяна напиши как тренираш сега - каква ти е програмата, целите, също дали тренираш и нещо друго?
-
rck8888
Занимавам се с муай тай 3 дена в седмицата.Искам да си ходя и в залата и да извличам най-доброто от двете.Това ми е идеята.В момента програмата за фитнес обаче ми се застапва с тренировките по муай тай защото е пет дена и е за маса с тежки килограми и кат цяло съм смазан.За това ви питам как е най добре да ги комбинирам
-
tysta
- Град: burgas
При положение, че правиш двуразови тренировки в комбинация от сериозна фитнес и муай тай тренировка няма как да не се чувстваш смазан. По-добре премахни някои от фитнес тренировките и се реорганизирай фитнес сплита за маса. Съвсем спокойно можеш да минеш на тридневен сплит на фитнеса заедно с 3-те тренировки муай тай и да имаш и един напълно почивен ден. Това аз самият съм го правил и го правя само че с бокс като боен спорт и се получава добре. Не вярвам това, че ще си промениш сплита на фитнеса да ти бъде проблем. Също щом тренираш муай тай е добре на фитнеса да правиш по многоставни упражнения за сметка на изолиращите.
Тук важен елемент има и възстановяването ти - трябва да се храниш добре, за да можеш да възстановяваш и да извличаш максимално добри резултати от тренировките си.
Тук важен елемент има и възстановяването ти - трябва да се храниш добре, за да можеш да възстановяваш и да извличаш максимално добри резултати от тренировките си.
-
rck8888
Да,разбирам. А какво ще кажеш за кардиото ? Тренировките по муай тай достатъчни ли са ?
-
tysta
- Град: burgas
Предостатъчно кардио си е муай тая. Няма смисъл допълнително да правиш кардио. Ако имаш много мерак да тичаш - тичай за допълнително въздух.
-
rck8888
С муай тая определено не ти трябва кардио.Направи си сплита във Фитнеса тридневен или пък направи тренировките по муай тай два пъти седмично,иначе много ти става.
Но като цяло най-важното е да се храниш качествено и може някакви аминокиселини да вземеш.
Но като цяло най-важното е да се храниш качествено и може някакви аминокиселини да вземеш.
-

Qk - Мнения: 161
7 мнения • Страница 1 от 1
Назад към Тренировки и упражнения