Зареждане

Майк Пери за Конър и включването му в BKFC: Той прави забележителни неща

Майк Пери за Конър и включването му в BKFC: Той прави забележителни неща
Публикувано на: Април 29, 2024 в 15:00 ч
Майк Пери реагира на факта, че Конър Макгрегър стана съсобственик на BKFC, и не може да бъде по-щастлив.

Макгрегър изненада света на бойните спортове, когато съсобствеността беше обявена на KnuckleMania IV през изминалата събота вечер. Пери оглави тази карта, побеждавайки Тиаго Алвеш за една минута чрез TKO. Пери и Макгрегър се държат сърдечно един с друг, а "Platinum" изпитва огромно уважение към бившия шампион на UFC в две дивизии.

Пери знае, че човек като Конър Макгрегър би могъл ефективно да допринесе с бизнес опита си за BKFC.
 

Майк Пери одобрява включването наКонър Макгрегър в BKFC

Говорейки пред репортери по време на схватката след края на KnuckleMania IV, Майк Пери сподели добри думи за Конър Макгрегър сега, когато той има уа
участие в BKFC.

"Благодаря ти, човече", каза Пери по време на пресконференцията след края на битката. "Знам, че го виждаш. Всички ние обичаме двубоите на Конър Макгрегър. Искам да кажа, че той е най-голямата звезда на бойните спортове в историята, вероятно освен, знаете, все още обичаме Майк Тайсън. Той все още е на път да направи нещо голямо в това нещо на Netflix. Но Конър Макгрегър, никой не е движил интереса като него и ирландските фенове. Ирландската фенска маса е нещо като фенска маса номер 1 в бойните спортове, защото те постоянно пътуват по целия свят, за да дойдат и да видят Конър Макгрегър.

"Той просто направи забележителни неща и аз и до днес си спомням, когато нокаутира Хосе Алдо, какво си помислих за това... Просто си казах: "По дяволите, брато. Защото познавах Хосе, а не познавах Конър, така че той ме шокира тогава. Посъщия начин, по който Райън Гарсия ни срита задника онзи ден, когато си мислехме, че е луд, а след това победи."

Въпреки взаимното уважение, Пери все пак би се сбил с Макгрегър, ако му се отдаде възможност.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес