Зареждане

Аспинал обвини Джоунс че 'играе игрички', избягвайки битката им: Нямам представа какво се случва

Аспинал обвини Джоунс че 'играе игрички', избягвайки битката им: Нямам представа какво се случва
Публикувано на: Май 8, 2024 в 14:00 ч
Временният шампион на UFC в тежка категория Том Аспинал смята, че Джон Джоунс си играе, като говори за потенциален бой с Алекс Перейра.

Наскоро Джоунс излезе в социалните мрежи, за да заяви, че се е съгласил на нов двубой, но не разкрива кой е той. Той също така намекна за потенциална битка с Перейра в тежка категория, тъй като според него битката ще бъде по-голяма. Според Том Аспинал той смята, че Джоунс просто си играе с феновете и с него.

"Ако успеем да накараме стария приятел Джон някога да подпише договор с моето име от другата страна на договора, ще говоря за него с часове в това шоу", заяви Аспинал пред TNT Sports. "Часове. Но в момента човекът отново играе игрички. Опитва се да убеди обществеността какво иска и какво не иска. Което му се удава много, много добре. Както казах, можем да си поговорим за Джон, ако и когато някога подпише договор с моето име от другата му страна. Защото в момента, нека бъдем честни, това не изглежда много вероятно."


Дали Аспинал срещу Джоунс някога ще се случи, предстои да разберем, но ако това се случи, битката ще бъде мащабна. Въпреки това изглежда малко вероятно това да се случи в скоро време, тъй като "Bones" проявява интерес към някои други битки.

Том Аспинал вероятно ще се завърне в UFC 304

След като Том Аспинал вероятно няма да се бие с Джон Джоунс следващия път, той ще се завърне на UFC 304 в Манчестър, Англия.

Аспинал ще защитава временната си титла в тежка категория, но британецът казва, че не е сигурен кога ще бъде обявено това, но се надява да е скоро.

"Последното, което знаех, беше, че това ще бъде обявено този уикенд на UFC 301 и очевидно това вече е минало и заминало", каза Аспинал, когато го попитаха за UFC 304. "В момента нямам представа какво се случва. Иска ми се да мога да дойда в шоуто, иска ми се да мога да обявя в социалните медии, иска ми се да мога да започна да генерирам внимание по този начин, но точно сега нямам представа. Просто се подготвям за тази дата. Що се отнася до противници и подобни неща, не знам какво се случва в момента".

Аспинал е с баланс 14-3 и идва след победа с нокаут над Сергей Павлович през ноември, за да спечели временната титла в тежка категория.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес