Зареждане

Dana White иска McGregor да се бие с Aldo

Dana White иска McGregor да се бие с Aldo
Публикувано на: Септември 26, 2016 в 18:01 ч
 
Голяма част от ММА феновете с нетърпение очакваха новини около следващия ход на Conor McGregor и евентуален негов двубой с Eddie Alvarez за титлата в лека категория на UFC 205 в Ню Йорк.


До такъв мач обаче няма да се стигне, поне не сега, особено и имайки предвид, че от UFC обявиха, че ирландецът все още страда от контузия на крака.

От лагера на Conor обаче опровергаха тази информация, заявявайки, че той е здрав и готов да се бие на UFC 205. Същевременно един от претендентите в лека категория Khabib Nurmagomedov побърза за обяви, че вече е получил предложение да се бие срещу Alvarez на UFC 205. 

Според материал на Kevin Iole за Yahoo Sports, президентът на UFC Dana White е потвърдил за контузията на McGregor, посочвайки, че неговото желание е ирландецът да се изправи срещу временния шампион в категория “перо” Jose Aldo в обединяващ мач за титлите в дивизията.

“Кракът на Conor е наранен, но той мисли, че може да се бие. Искам той да се бие с Aldo”, цитиран бе White.

Самият Jose Aldo не спира да настоява за нов двубой с McGregor и шанс за реванш за тежкия нокаут, който той понесе от него за едва 13 секунди на UFC 194. Тогава Aldo загуби и титлата си в категория “перо”.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес