Зареждане

Conor McGregor нарече Fabrici Werdum 'п*тка'

Conor McGregor нарече Fabrici Werdum 'п*тка'
Публикувано на: Февруари 8, 2016 в 11:00 ч

Шампионката в категория петел на UFC, Holly Holm блесна на раздаването на Световните ММА награди, спечелвайки 'Женски боец на годината', 'Пробив на годината', 'Нокаут на годината', 'Изненада на годината', а нейната зала 'Jackson-Wink' спечели статуетката за 'Зала на годината'.

Но шампионът в категория перо, Conor McGregor беше този, който генерира най-много напрежение и емоции сред публиката, а дори не присъства на церемонията. "Notorious" спечели наградата за 'Боец на годината' и в залата бе излъчено предварително записано съобщение от него.
 

 
"Как сте всички. Искам да благодаря за наградата на Fighters Only. Искам да благодаря и за миналогодишната си награда, която отново не можах да получа лично. Беше чест за мен да променя играта в рамките за две години. Никой не може да ме пипне.

Извинявам се, че не мога да присъствам. Имам още една жертва, която трябва да убия. Още един шампион, който трябва да бъде свален от трона си. Има още рекорди, които трябва да се счупят. Трябва да нахраня всички безделници. Трябва да ви дам поминък, за да можете да продължите с работата си, защото вие не работите.

Имате шампион в тежката категория, който е путка, оттегляйки се от двубой, заради възпален пръст. Как може шампионът в тежката категория да се откаже от битка заради възпален пръст? Що за шампион е това? Играта е на колене, затова се извинявам, че не присъствам лично, но аз тренирам, работя усилено, правя така, че всички да имате поминък.

Затова благодаря ви и вие ми благодарете."

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес