Зареждане

Видео: Безплатен урок от Floyd Mayweather, който ще удвои силата на удара ви

Видео: Безплатен урок от Floyd Mayweather, който ще удвои силата на удара ви
Публикувано на: Август 11, 2016 в 18:00 ч
 
Floyd Mayweather е най-великият боксьор на своята генерация, като твърде вероятно е той да е и най-добрият дефанзивен такъв за всички времена. Той е и най-високо платеният атлет на планетата. А когато Floyd ви учи как да отправяте удар, по-добре слушайте внимателно.


Mayweather посети базата на ESPN и разговаря с Brian Kenny, след което журналистът реши да изпробва силата на своя удар.

Kenny отправи десен прав по посока крушата, а машината регистрира резултат от 324 точки. Машината обаче не остана впечатлена. “Роден загубеняк, роден загубеняк”, обясни тя за забавление на присъстващите, явно изтъквайки колко зле се е представил той.

Да, резултатът от първия опит на журналиста не бе особено добър, като вероятно причина за това бе и неправилната му техника. Тук вече дойде и приносът на Floyd, който набързо му даде един безплатен урок за правилен десен прав, с който Brian Kenny всъщност успя и да удвои своя резултат. Явно урокът се оказа успешен!

Във втория си опит Kenny успя да запише двоен резултат от първия път - 646 точки, което вече изглеждаше и далеч по-респектиращо. А как точно Floyd му обясни да отправи своя десен прав, вижте в следното видео:

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес