Зареждане

Bellator уволниха Дилън Данис

Bellator уволниха Дилън Данис
Публикувано на: Октомври 23, 2023 в 02:00 ч
Bellator MMA се раздели с Дилън Данис. Противоречивият Данис премина от джиу-джицу към ММА през 2018 г. и се е бил само под флага на Bellator в кратката си кариера. Той не се е бил в ММА от 2019 г., а опитите за завръщане бяха многократно отлагани по различни причини.

30-годишният Данис наскоро се изправи срещу Логан Пол на събитието на Misfits Boxing на 14 октомври в Англия. Данис  загуби чрез дисквалификация, след като беше доминиран през цялата битка.

Разочароващото му представяне значително навреди на репутацията му в общността на бойните изкуства, както се вижда от реакциите на феновете. В социалните мрежи Ариел Хелуани сподели, че Скот Кокър е решил да уволни Данис, който си събра доста негативи. 

Дилън е трябвало да плати глоба от $100 000 на Bellator, за да се бие с Логан в бокса. Bellator има активен договор с Showtime. Misfits Boxing и DAZN са директни конкуренти на Showtime, което задействало клаузата за наказание.

Данис има професионален ММА рекорд от 2-0 в ММА и спечели срещите със събмишън. В последно време Данис се моли да го вземат в UFC. Предстои да видим дали ще го вземат.


Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес