Зареждане

ММА лагер от 2 до 16 август в Габрово

ММА лагер от 2 до 16 август в Габрово
Публикувано на: Юли 9, 2015 в 18:00 ч

От 2ри до 16ти Август ще се проведе поредния лагер на Тимът на Combat Promotion. Той ще е в новата зала на Габровския отбор "Надежда". Като за удобство на спортистите, спалните помещения се намират в същата сграда. Тренировачният процес е разпределен в двуразови и триразови занимания, следвайки едни от най-модерните и успешни програми за бойци от световна класа.

Натоварването ще е пълно и макар лагера да е отворен за външни спортисти, той е за хора които са готови да тренират здраво, редом до едни от най-големите бойци на България в момента. Треньорския тим, подбран от Главния треньор на отбора Даниел Илиев, е съставен от Мирослав Няголов- борба (многократен медалист по борба, джудо и ММА), Христо Стоев- граплинг (многократен медалист от различни турнири по граплинг), Красимир Илиев- карате киокушин (1ви Дан). Като разбира се страйкинга ще бъде покрит от Даниел, също многократен медалист от турнири по бокс, муай тай и кик-бокс. Човек доказал безупречно своите качества и възможности като треньор, макар и за краткото време от когато пое отбора.

Цената на пълен пакет е 35 лв. на ден, като това включва три хранения, спане, тренировки, фитнес. За тези които предпочитат пакет без включена храна, цената е 15лв на ден.

Желаещите да се запишат трябва да изпратят информация за тяхното ниво, възраст, рекорд и категория, до имейл [email protected]. Крайния срок за записване е 24 юли. Бройката е ограничена.
 

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес