Зареждане

Групово изнасилена в училище! Тъмна страница от живота на Пейдж ВанЗант

Групово изнасилена в училище! Тъмна страница от живота на Пейдж ВанЗант
Публикувано на: Юни 9, 2023 в 10:00 ч
Пейдж ВанЗант е една от най-популярните жени бойци в UFC. Тя е и шестият боец на UFC и едва втората жена, подписала индивидуален договор с Reebok, присъединявайки се към Ронда Раузи, Конър Макгрегър, Антъни Петис, Джони Хендрикс и Джон Джоунс.

Преди време Пейдж шокира обществеността, след като публикува автобиографията си, в която разказа, че на 14-годишна възраст е била групово изнасилена. Според нея именно този инцидент я накарал да се захване с бойните изкуства. Ще разкажем невероятната история на една от най-известните жени бойци в света.

Родителите на Пейдж притежавали танцово студио, в което тя самата ходи, проявявайки голям интерес към балета, хип-хопа и джаз танците. Също в тийнейджърските си години спортистката се снима в реклама на Бисел.

Въпреки толкова натовареното детство, Пейдж беше постоянен обект на тормоз в училище. Нейните съученици я замерват с боклуци, биеха я и крадяха нещата й. Когато Пейдж е на 14 години, съученици я канят на домашно парти.

Мислейки, че най-накрая е намерила нови приятели, момичето ентусиазирано отива на партито, без да разбира през какъв кошмар ще трябва да премине. На злополучния купон момичето било изнасилено от няколко съученици.

„Бях в съзнание, но тялото ми изглеждаше умряло. Бях толкова самотен и наранен. Мислех само, че някой най-накрая иска да бъде приятел с мен. Но момчетата от партито ме наобиколиха, след което ме завъртяха и ме пуснаха в кръг. 

Опитах се да се съпротивлявам, но крайниците ми бяха като цимент. Бях в съзнание, но тялото ми сякаш беше умряло. Нямах друг избор, освен да търпя и да се моля това да свърши скоро. “, така Пейдж описва най-лошия ден от живота си в книгата си. 

Трябва да се отбележи, че родителите на момичето научиха за тази история едва след публикуването на книгата.

Интересното е, че Пейдж взе фамилното име ВанЗант поради постоянните подигравки на истинското й фамилно име Slatten, което нейните съученици промениха на „Slutton“ (на английски думата slut се превежда като „проститутка“).

Най-лошото в тази история е, че съучениците не само изнасилиха Пейдж, но и разказаха на цялото училище за това, което я превръща в изгнаник. След промяната на фамилното си име ВанЗант решава да започне нов живот, като практикува бойни изкуства.

Тя многократно е отбелязвала, че шокът, който е преживяла в младостта си, я е накарал да обича да се бие, защото благодарение на това има възможност да се защитава.

„Тормозът ме направи по-силна и по-уверена. Написах книга, за да обърна внимание на проблема с тормоза. Тормозът от връстници е най-лошото нещо, което ми се е случвало. Унищожиха ме.", казва ВанЗант.

Към днешна дата ВанЗант е с рекорд 8-5 в ММА. Тя се бие за BKFC и също така има акаунт в OnlyFans, където изкарва доста пари. През последните 5 години Пейдж е щастливо омъжена за професионалния ММА боец Остин Вандерфорд.

Вандерфорд не се колебае да участва с любимата си в откровени фотосесии и стои в ъгъла й при всяка битка, подкрепяйки любимата си жена.Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес