Зареждане

Топ 5 сексапил по време на кантар

Топ 5 сексапил по време на кантар
Публикувано на: Март 23, 2016 в 08:00 ч
 
За повечето дами, както и за известна част от мъжете, най-вероятно представлява изключителен интерес да гледат как здрави мъжаги се събличат по бельо, за да си мерят мускулите и да показват кой е по-добър. Е, обратното за мнозинството от мъжете и някои дами също е вярно, когато борбените MMA девойки застават една срещу друга на кантар преди даден мач.
 
Напълно естествен е подобен интерес към разсъбличащ се очарователен индивид от съответния привлекателен пол.
 

5) Miesha Tate срещу Jessica Eye

 


Miesha Tate е сред най-привлекателните жени, стъпвали в октагона, като в това число включваме и момичетата с табелките. Въпреки това, в UFC е не само заради външния си вид - доказала се е като една от най-добрите в своята категория.
 
 
 

4) Ronda Rousey срещу Miesha Tate

 

Във видеото - Ronda Rousey и Miesha Tate преди втората си среща за титлата в категория "петел" в UFC 168.
 
Ronda Rousey спокойно може да бъде обявена за най-успешния гладиатор при жените в историята на бойните спортове. Красива и жестока, Rousey стремглаво започна кариерата си с победи в началните си седем двубоя посредством армбар още в първи рунд.
 
 

3) Gina Carano срещу Kelly Kobold

 
 
Във видеото виждаме Gina Carano на тегленето преди предпоследната си битка в Elite XC 10, а звездната ? форма определено е на ниво.
 
Gina Carano безспорно е сред най-отговорните момичета за популярността, която MMA сред дамите набира напоследък. Неотразимо красива, Gina е и един свиреп боец и състезател.
 
 

2) Ronda Rousey срещу Alexis Davis

 
 
За популярността на Ronda допринася значително сексапилното разголване по време на тегленето преди UFC 175, когато се състоя срещата ? срещу Alexis Davis, на 4-ти юли 2014 г. Видеото е гледано около над 7 000 000 пъти, като само от нас има няколко десетки гледания.
 
Това, смеем да твърдим, се нарежда може би на първо място от най-сексапилните появи на Rousey като цяло.
 
 

1) Felice Herrig срещу Nicdali Calanoc

 
 
Още преди да стъпи в октагона на UFC Felice Herrig беше една от най-известните състезателки в MMA средите. За това допринася и начинът, по който се рекламираше. Във видеото от май 2011 г. Herrig се среща с Nicdali Calanoc преди срещата си в XFO.
 
Напрежението, както виждаме, е неоспоримо.
 
0 споделяния
  Сподели

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес