Зареждане

ММА бойци, които изглеждат като наркомани по време на кантар

ММА бойци, които изглеждат като наркомани по време на кантар
Публикувано на: Май 31, 2016 в 08:00 ч
 
Кантарът преди срещите поражда някои изключително рискови и вредни практики сред гладиаторите. Само заради малкото преимущество бойците се подлагат на брутално гладуване и дехидратация.
 
Стресът, който се оказва на тялото в този период, може да доведе до дългосрочни проблеми, като в това число влизат и неправилното функциониране на органи като бъбреците или мозъка, а може да се стигне дори и до фатален край.
 
 
 
И въпреки че от UFC обмислят да наложат нови ограничения от UFC 200 натам, навярно гладиаторите пак ще намират начини да ги заобикалят.
 
Все пак в индустрията са най-добрите диетолози, следящи за теглото на състезателите, като това не ги спира да изглеждат досущ като наркомани.
 
Подготвили сме ви 5 гладиатори, които изглежда все едно са на хероин по време на тегленията преди срещите им.

Conor McGregor


Шампионът в категория перо на UFC Conor McGregor изглежда изпит досущ като призрак, когато достига до своите лимити. След последната си среща с Jose Aldo ирландецът успя да заприлича отново на човек, местейки се в лека и в последствие полусредна категория.
 
Направете сами сравнението:
 
 
 
Първата му защита на титлата тепърва предстои, а с новите правила можете да бъдете сигурни, че ще изглежда още по-ужасяващо. 
 

Cris Cyborg


Cristiane Cyborg Justino е в безспорно деликатно положение предвид килограмите си и разпределенията на категориите, но въпреки всичко успява да превърне тялото си в това, което виждате на снимката, която е от кантара преди дебютната ѝ среща с Leslie Smith в UFC.
 
 
 

Renan Barao

 
 
Бивш шампион в категория петел на UFC. Ще си кажете, че не изглежда чак толкова зле? Вижте в какво животно се преобразява, когато дойде време да се бие.
 
 
 
Това, разбира се, е преди да се намеси анти-допинг агенцията в състезанията. Сега вече се състезава в категория перо. 
 

Ronda Rousey

 
 
Бившата шампионка в категория петел Ronda Rousey изглежда просто плашещо, когато се тегли преди срещата си с Holly Holm, a нещата, които скандира по време на интервюто с Joe Rogan допълнително допринесоха за покъртителния ѝ вид.
 
 

Jose Aldo

 
Бившият шампион в категория перо Jose Aldo също успява да сваля безумно килограми преди срещите си. В резултат на това често се получават снимки като горната.
 
А ето какво се случи и в последната му среща, която по някаква случайност се състоя след като влязоха новите анти-допинг правила.
 
0 споделяния
  Сподели
Мнения в Facebook

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес