Зареждане

5-те деца феномени в света на бокса и бойните изкуства

5-те деца феномени в света на бокса и бойните изкуства
Публикувано на: Юли 28, 2017 в 08:00 ч
 
В този видеоклип ще видим някои от най-невероятните деца феномени в света на бокса и бойните изкуства и наистина е впечатляващо каква дисциплина е нужно да имат тези деца, за да стигнат до такова ниво на такава млада възраст.
 
Докато повечето деца, които са на тази възраст играя на компютърни игри или в най-добрия случай играят футбол през летните месеци, тези деца са във фитнеса и работят усърдно. Надяваме се, че това е нещо, което тези деца са искали да направят сами и не са били принудени да го правят от прекалено фанатични родители.
 
Също така, часовете за тренировки, които тези деца твърдят, че отделят, определено е доста впечатляващо, но е важно да не прекалявате, защото това би могло да ги накара да прегорят, преди да станат достатъчно възрастни, за да направят добра кариера.
 

 
Що се отнася до децата, които се занимават с бокс, може да не е много добре за развиващия им се мозък да поемат удари по главата в толкова млада възраст, дори и тя да е предпазена от съответната екипировка. Има много неща, които още научаваме за травмите на главата, а децата не са достатъчно осъзнати, за да разберат рисковете, когато става дума за тях.

 
Независимо от това, страшно е да си представим какви зверове ще станат тези деца, когато пораснат, стига да продължат с усърдните тренировки и да се забавляват с всичко това, което е най-важно.
 
0 споделяния
  Сподели
Мнения в Facebook

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес