Зареждане

10 шокиращи факта, които не знаете за Brock Lesnar

10 шокиращи факта, които не знаете за Brock Lesnar
Публикувано на: Август 25, 2017 в 08:00 ч
 
Brock Lesnar понастоящем е професионален борец в WWE, както и бивш шампион на UFC в тежка категория и вярвате или не, всъщност той споделя рекорда за най-много защити на колана в историята на UFC в тежка категория, които понастоящем е от две защити.
 
Lesnar също е и един от най-атлетичните бойци, които някога са влизали в клетката на UFC, което е може би и причината той да може да спечели титлата толкова бързо в ММА кариерата си (в четвъртата си битка, което е почти нечувано). Той също има и голям успех в аматьорската борба и също има опит в NFL (National Football League) с Minnesota Vikings.
 
Във видеоклипа по-долу ще откриете някои други шокиращи факти за Brock Lesnar, които може би не знаете, а някои от тях са доста изненадващи.
 
 
Например, Lesnar изглежда като доста стабилен мъж, но според видеото той се е борил с проблеми със субстанции в миналото. Когато се присъединил към WWE, за да се справи с новата си слава, както и с множеството наранявания, Brock се обърнал към наркотиците и алкохола - по-специално към водката и викодина. Заради проблемите с тези вещества, Brock казва, че дори не си спомня цели две години от живота си.
 
Вижте клипа по-долу, за да видите другите шокиращи факти за Brock Lesnar, включително и историята зад известната му татуировка на гърдите.
 
 
Brock Edward Lesnar (роден на 12 юли 1977-ма година) е професионален борец, бивш професионален ММА боец, професионален американски футболист и бивш борец аматьор, който понастоящем се състезава в WWE. В момента той се състезава под банера на RAW, където понастоящем е универсален шампион.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес