Зареждане

Фенове и джудисти се мляха на турнир по джудо в Дагестан

Фенове и джудисти се мляха на турнир по джудо в Дагестан
Публикувано на: Март 1, 2021 в 14:00 ч
Масов бой си спретнаха джудисти и фенове на събитие по джудо при юноши в Дагестан, което се проведе през уикенда. Турнирът в спортния комплекс "Али Алиев" в Каспийск стана арена на дивите сцени, а всичко беше запечатано от камера и бързо стана хит в социалните мрежи.

Кадрите от касапницата започват с един от състезателите, който решава да раздава правосъдие. Това отключва агресията от страна на феновете, както и на други състезатели и дава начало на масовия бой.

Не е ясно какво точно е предизвикало масовия бой, въпреки че треньорът по джудо Хабиб Магомедов по-късно твърди, че вълненията не са започнали от нито един от състезателите.

Той твърди, че фен започнал да се радва и извикал "ура", а това не се харесало на група фенове от Осетия. Това дало начало на масовия бой, в който са въвлечени и джудистите.

Магомедов твърди, че ще има наказания за участниците. Никой няма да получи медали и ще има дисквалификации за състезателите и треньорите им. По време на боя организаторите молеха за спиране на схватките, но нямаше резултат от техните молби.

На церемонията по откриването на събитието присъстваха директорът на Руската федерация по джудо Кирил Денисов и Магомед Джафаров. Ето видео от боя:


Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес