Зареждане

Жуниор дос Сантос пожела Джон Джоунс в полутежка категория

Жуниор дос Сантос пожела Джон Джоунс в полутежка категория
Публикувано на: Май 1, 2020 в 08:12 ч
Жуниор дос Сантос, който е бивш шампион в тежка категория свали доста килограми, след като се подложи на кетогенна диета. Бразилеца е с тегло 108 килограма и няма нищо против да слезе в полутежка категория. 36-годишния ветеран мечтае за битка с Джон Джоунс, който според него е най-добрия в тази категория в момента.

Вижте още - Жуниор дос Сантос се стопи след диета​​​

Целта от свалянето на килограми за бразилеца е да бъде по-бърз и подвижен при тежките, но това също го изкушава за битки в долната категория. В интервю за MMAFighting.com, дос Сантос обясни диетата и целите си в бъдеще. Ето какво им каза той:


Целта е да остана по-лек, за да мога да се завърна веднага, след като може да ми уредят битка. Ако мога да остана около тези 108 килограма ще е добре, защото се движа много. Ще се възползвам от моята скорост, която е една от моите характеристики. Ще бъда по-бърз. Любопитно ми е това, не как ще се чувствам в полутежка категория, а по-скоро да се изправя срещу Джон Джоунс, който е най-добрият в момента в тази категория.

 Кой не би искал да се бие с Джон Джоунс ? При мен не е по-различно. Една от моите цели преди да се оттегля е битка с Джоунс. Това е част от моите желания и мечти, но ще видим. Готов съм да седна с моите лекари, за да измислим план. Очевидно ще ми трябва повече време, за да вляза в категорията както трябва, но ще го направя.




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес