Зареждане

Жозе Алдо: Няма да се унижавам и да се бия с ютубъри

Жозе Алдо: Няма да се унижавам и да се бия с ютубъри
Публикувано на: Август 16, 2021 в 07:53 ч
Легендата Жозе Алдо не е фен на битките между професионални бойци и звезди от социалните мрежи. В последните няколко години набра скорост модата ММА бойци и боксьори да се бият с рапъри и ютубъри.

Голяма роля в това имат братята Логан и Джейк Пол, които от YouTube решиха да се качат на ринга и да се боксират. Логан се би със своя колега KSI, а след това и с легендата Флойд Мейуедър.

Джейк от своя страна направи 3 битки в бокса и нокаутира Бен Аскрен през април. В края на месеца Пол ще се боксира и срещу Тайрън Уудли. Алдо е бивш шампион в категория перо на UFC и много хора го смятат за едно от големите величия в ММА.

Той смята, че такъв вид битки са унизителни и няма да ги прави. Ето какво сподели Алдо за фрийк шоуто, в което негови колеги участват:

Уважавам всички, които правят тези битки, особено когато са в края на кариерата си. Когато си в края на кариерата си, тогава трябва да изкараш възможно най-много пари. Такива бойци не са се справяли добре с парите, които са изкарали в кариерата си и сега трябва да следват този път. 

Слава Богу, че могат да правят тези битки, за да изкарат пари. За мен такива битки нямат смисъл и не го мисля. Винаги съм се бил за наследство в спорта. Винаги съм се бил, за да творя история и да говорят, че съм бил най-велик в категория перо, а също и шампион в категория петел. 

Наследството е по-важно от парите. Изкарвам пари още от началото на кариерата ми и утре няма да ми се наложи да правя унизителни неща за пари. Искам да приключа кариерата си в UFC и да вляза в залата на славата. Искам историята ми да свърши при най-големите, а не в някакви циркове. 

Ако има битка за много пари в UFC, тогава ще я направя. Няма да правя битки за пари извън UFC. Не мога да мисля за битки с ютубъри, които по цял ден продават разни неща и нямат нищо общо с бойните спортове. Уважавам това, но не привлича вниманието ми. 

Подкрепяте ли битки между професионални бойци и ютубъри ?



Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес