Зареждане

Жакаре Соуса: Ще докажа, че съм по-добър от Юрая Хол

Жакаре Соуса: Ще докажа, че съм по-добър от Юрая Хол
Публикувано на: Май 4, 2020 в 08:35 ч
40-годишната легенда Жакаре Соуса се завърна в клетката този уикенд. Той ще се бие на UFC 249 във Флорида срещу Юрая Хол в средна категория. Соуса се пробва в полутежка категория, но загуби от Ян Блахович в родната си Бразилия през ноември миналата година. Така Жакаре е в серия от 2 поредни загуби за първи път в кариерата си и е мотивиран да ги прекъсне. Той е с рекорд 4-4 в последните си битки под банера на UFC и две от тези загуби са доста спорни с раздвоено решение. Времето за бой е близо и бразилеца иска да докаже, че е по-добър от своя съперник:


Качих се в полутежка категория, защото биткат с Блахович беше добра за мен. Той е страхотен шампион и е на върха в категорията. Това е причината да приема битката. Нямам проблем с това да се кача отново в горната категория. В средна категория е по-добре за мен, защото в горната момчетата са по-едри. Когато се бих с Блахович бях малко уплашен, защото той е доста едър, като боец от тежка категория. 

Аз тренирах с бойци от тежка категория за него, но той беше по-едър от тях. Предпочитам средна категория, защото тя си е моята категория. Уважавам много Хол. Toй е страхотен боец, който е майстор на нокаута. Готов съм да ползвам моите умения и да го победя. Направих много добър лагер и искам да докажа, че съм по-добър от него. Бих искал да направя реванш с Ромеро и Гастелъм. Искам да покажа, че съм кралят на ревашните, защото никога не съм губил такъв. 




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес