Зареждане

Забит Магомедшарипов иска титлата, но е готов и за Яир Родригес

Забит Магомедшарипов иска титлата, но е готов и за Яир Родригес
Публикувано на: Ноември 19, 2019 в 00:56 ч
Атрактивният дагестанец Забит Магомедшарипов иска да се бие за титлата, но неговото кардио търпи сериозна критика и може да не получи шанс. Бившия шампион на ACB в категория перо се намира в серия от 14 поредни победи, от които 6 в UFC и вярва, че е време да се бие за златото. В своята последна битка той победи Калвин Катар с решение, но отново се видя, че забавя оборотите след 2-рия рунд.

Забит получава 4 бонуси в последните си 6 битки в UFC и иска да се пробва срещу победителя от битката между Макс Холоуей и Александър Волкановски, но няма гаранции, че ще получи тази възможност. Той е готов да направи компромис и да даде нов шанс за битка на Яир Родригес, с когото трябваше да се бият миналата година, но срещата пропадна. Ето какво каза в интервю Ризван Магомедов, който е негов мениджър:


Очевидно ще чакаме, за да видим какво ще се случи в битката между Макс Холоуей и Александър Волкановски. Нека видим какво ще стане. Искаме да се бием за титлата, но ако не е възможно, то тогава ще се бием срещу Яир. Победителя от битката между Ортега и "Корейското зомби" също е добра опция. 

Този път ще бъде 5 рунда битка, за да видят, че Забит е готов. Не е вярно, че Забит е спечелил само $ 60,000 от последната си битка. UFC никога не качват целите суми. Числата в социалните мрежи са грешни и не знам кой ги пуска. В социалните мрежи не съм виждал реалните заплати, които бойците изкарват.




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес