Зареждане

Yoel Romero подписа за 8 срещи с UFC. Няма да се бие в UFC 230 с Paulo Costa

Yoel Romero подписа за 8 срещи с UFC. Няма да се бие в UFC 230 с Paulo Costa
Публикувано на: Август 21, 2018 в 09:21 ч
Въпреки че беше обявена среща между Yoel Romero и Paulo Costa, този двубой просто няма да се състои. Това, разбира се, съдейки по думите на 'Soldier of God', който сподели, че срещата не е категорично насрочена, както и че той самият не е в достатъчно добро здраве, за да се изправи срещу Costa тогава.

"Чакам. Мениджърът ми говори с Dana, че мога да се бия, но не и на този етап - може би след 4-5 месеца. Искам да се бия на това събитие, но трябва да почакам."

Romero си тръгна поочукан след 5-рундовата среща с настоящия шампион Robert Whittaker, която се състоя като част от UFC 225 през юни. Въпреки опитите си, Romero не успя да спечели съдиите. След срещата дори му се наложи да се подложи на операция, която е и причината той да откаже срещата с Costa през ноември.

Romerо и мениджърите му говорят за качване в полутежка категоия, за да предизвика шампиона Daniel Cormier, но DC не го намира за достатъчно предизвикателен, коментирайки, че 'Soldier of God' не е постигнал нищо в дивизията, с което да си заслужи среща за титлата.

Въпреки плановете му за скока в горна категория, Romero споделя, че няма да го направи докато не спечели титлата в своята дивизия. Що се отнася до завръщането му, Yoel, който подписа договор за 8 срещи с UFC, се надява това да се случи до края на годината - по възможност, срещу Costa.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес