Зареждане

Ян иска да защитава титлата срещу Стърлинг през декември

Ян иска да защитава титлата срещу Стърлинг през декември
Публикувано на: Август 21, 2020 в 00:00 ч
Новият шампион на UFC в категория петел Пьотр Ян е готов да брани своята титла. 27-годишния руснак планира да се завърне в края на годината, за да се бие с Алжамейн Стърлинг, който е претендент в категорията. Все още от UFC не искат да коментират кой ще е бъдещия съперник на Ян, но Марлон Мораеш има битка, а Гарбрандт слиза в категория муха.

Така един от най-заслужилите си остава Стърлинг, който не спира да предизвиква Ян за бой. Пьотр е в серия от 10 поредни победи и с рекорд 15-1 в ММА. Той успява да приключи 8 от своите съперници и все още не е приключван в своята кариера. В средата на юли Ян спечели титлата с нокаут над Жозе Алдо и сега е готов за Стърлинг. Ето какво сподели шампиона за бъдещето си:


Mисля, че защитата на титлата ще се проведе през декември. Ако ситуацията с коронавируса се стабилизира, тогава мога да направя лагер някъде. Ако не, то тогава ще се готвя вкъщи. Ще събера екип и ще се подготвим, за да защитим титлата. Разбира се, ще се готвя за битка със Стърлинг. Ще тренирам борба и ще подобря други аспекти от играта. 

Стърлинг е малко по-висок и по-тежко ще падне. Надявам се да го нокаутирам. Той е опасен боец, универсален. Алжамейн няма силен и точен удар. Той не може да нокаутира своите съперници. Той е тромав, неудобен, но съм сигурен, че мога да го победя. Мога да усетя неговата психическа нагласа. Както винаги ще съм спокоен и ще запиша победа.




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес