Зареждане

Ян Блахович: Мога да бия Джон Джоунс в тежка категория

Ян Блахович: Мога да бия Джон Джоунс в тежка категория
Публикувано на: Юни 28, 2021 в 00:00 ч
Шампионът в полутежка категория Ян Блахович е готов да се бие с Джон Джоунс. Блахович спечели титлата, след като Джоунс реши да я оваканти, за да се готви за дебют в тежка категория.

Ян нокаутира Доминик Рейес в края на 2020 година, а в началото на март защити златото с победа над Израел Адесаня. Сега той се готви за нова защита на титлата срещу опасен ветеран в лицето на Глоувър Тейшейра. Ян обаче не може да спре да мисли за Джоунс и вярва, че в бъдеще ще има битка между тях.

Той напомни на Джоунс, че му обеща битка през 2020 година, след като Ян нокаутира Кори Андерсън пред очите на Джоунс. Ето какво сподели Ян в интервю за MMANews:

Разбира се, че мога да го победя в тежка категория. Може да направим тази екстра битка с него, без да е за титлата в тежка категория. Ако той го иска, тогава няма проблем за мен. 

Ще бъда готов. Джон Джоунс ми обеща тази битка и няма да спра да говоря за това. Той обеща след победата ми над Кори Андерсън. 

Джон ми обеща и трябва да го изпълни. Нека го направим. Готов съм по всяко време и във всяка категория. Ще го спипам някъде в бъдеще. 

Може ли Блахович да се справи с Джоунс ?



Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес