Зареждане

Ян Блахович: Бия Тейшейра и излизам срещу Прохазка

Ян Блахович: Бия Тейшейра и излизам срещу Прохазка
Публикувано на: Септември 14, 2021 в 05:00 ч
Ян Блахович смята, че битка между него и Иржи Прохазка трябва да се проведе само и единствено в Европа. В края на следващия месец ще видим дуел между Блахович и Глоувър Тейшейра. Двамата ще мерят сили за титлата в полутежка категория на UFC 267 в Абу Даби.

От UFC избраха Прохазка за резерва на срещата и той ще се включи, ако има оттегляне в последния момент. Ян е в серия от 5 поредни победи и губи само 1 от последните си 10 битки.

Блахович вярва, че ще успее да се справи с Тейшейра, а след това се надява на бой с Прохазка. Иржи започна много силно в UFC и показа голямо зрелище на феновете.

Полската легенда твърди, че цяла Европа ще иска да го види срещу Прохазка и добави следното:

Иржи Прохазка направи страхотен старт. Той е луд боец, но в добрия смисъл. Прохазка притежава луд и див стил и знае как да го използва. Вярвам, че ще се бия с него, но сега мисля за Глоувър Тейшейра. 

Може би в бъдеще ще се бия с Прохазка някъде в Европа. Ако ще се бием с Иржи, тогава трябва да бъде в Полша или някъде в Европа. Вярвам, че всички в Европа ще дойдат, за да гледат тази битка. 

Сега трябва първо да бия Тейшейра. Фокусиран съм върху него и се надявам, че нищо няма да се промени. Когато бия Глоувър, тогава може би следващ за мен ще бъде Прохазка. 

Тази битка обаче не трябва да бъде в Абу Даби или САЩ. Трябва да бъде в Европа. 

Битка между Блахович и Прохазка определено ще бъде голямо зрелище за феновете в Европа.


Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес