Зареждане

Ядосаният Woodley иска да разговаря с Dana White за цирка в UFC

Ядосаният Woodley иска да разговаря с Dana White за цирка в UFC
Публикувано на: Февруари 13, 2018 в 07:27 ч

Изглежда президента на UFC, Dana White и шампиона в полусредна категория, Tyron Woodley просто не могат да се хванат да поговорят. Двамата постоянно си подмятат коментари по медиите, тъй като и двамата взаимно не са доволни от поведението на другия.

Последно White скастри и обиди Woodley, че говорил за двубой срещу Nate Diaz, въпреки че среща между двамата дори не била и обмисляна. Съдейки по думите на Woodley, той сякаш не може да каже нищо, без шефът му да се разсърди.

В наскорошно интервю той разкри, че се обадил на White, за да разбере какъв бил проблемът:

"Смешното е, че съм единственият шампион, който се изправя срещу топ претенденти. Това ме тормози като погледна цялата ситуация в MMA. DC скача в тежката категория, Conor си прави каквото си иска, Dillashaw пък слиза в по-долна дивизия, Amanda Nunes и Cyborg искат да се бият. Позволете ми поне да говоря. Каквото и да коментирам, все излиза сякаш се оплаквам и не искам да се бия от този и онзи. Феновете трябва вече да са се изморили от целия този фарс. Аз съм навярно един от най-професионалните и отдадени бойци в организацията - дори сам се промотирам. Не ми е приятно да ме обиждат и затова позвъних на Dana. Наистина бях ядосан. Просто изгрубя, можеше да използва по-мек език, за да опише един от шампионите си. Как някой би искал да се бие за титлата като види отношението, което първенците получават от самата организация? В следващия момент се обръщаме към всички останали непрофесионални бойци, които само си подмятат разни псувни и средни пръсти, и виждаме, че правят купища пари. На какво прилича това? Мислех, че се опитваме да бъдем една от най-класните спортни организации, а всъщност това, което виждам, е един пълен цирк. Не ми допада тази идея."

Woodley също не оценява факта, че никой не обиждал Diaz, когато той заговори за същата среща.

Според думите на шампиона, той възнамерява да седне и да поговори с White по-късно тази седмица, за да се разберат веднъж завинаги. Навярно ще успеят да се договорят междувременно и за следващия опонент на Woodley.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес