Зареждане

Weili Zhang готова да се бие с Valentina Shevchenko

Weili Zhang готова да се бие с Valentina Shevchenko
Публикувано на: Август 29, 2019 в 10:27 ч
Качил: DoloR
Този уикенд състезателката в категория сламка Weili Zhang има шанс да стане първата в историята на UFC шампионка от Китай. Tя ще се бие срещу Jessica Andrade в главната битка на събитието в Шънджън, Китай. Организацията инвестира сериозно в Китай и преди няколко месеца отвори голяма зала в страната, за да подпомага развитието на ММА и да търси нови таланти.

Zhang е с рекорд 19-1 в ММА и се намира в серия от 19 поредни победи. Тя има големи планове за себе си в ММА и иска да се изправи срещу шампионката в категория муха Valentina Shevchenko. Разбира се, за да го стори Weili трябва да победи този уикенд пред родна публика. Ето какво сподели китайката пред медиите преди битката си този уикенд:


Ще бъда много горда със себе си, ако спечеля титлата. Това ще полвияе сериозно на развитието на ММА в Китай. Жените в страната ще знаят, че и те могат да преследват мечтите си и да изгреят. Да, гледах битката между Namajunas и Andrade. Тогава аз бях коментатор с китайски език и мисля, че Rose можеше да победи, но направи няколко грешки. 

Аз ще бъда по-спокойна и ще търся слаби места, от които да се възползвам. Не се тревожа за силата на Andrade, защото аз също съм силна. Да, ще се бия с Valentina Shevchenko. Винаги съм готова да се бия със силни опоненти, защото това ме кара да се наслаждавам на спорта. 

Това са добри възможности, от които мога да се уча. Много от моите умения могат да наранят Andrade. Ще търся приключване на битката възможно най-бързо. 




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес