Зареждане

Wanderlei Silva предизвика Vitor Belfort на бой с голи ръце

Wanderlei Silva предизвика Vitor Belfort на бой с голи ръце
Публикувано на: Октомври 5, 2019 в 00:00 ч
Наскоро стана ясно, че ветеранът Wanderlei Silva няма да се оттегля от бойните спортове и ще продължи с битките. Той подписа договор с BKFC и сега се оглежда за опонент в първата си битка с голи ръце. 43-годишния Silva (35-14-1, 1 NC) няма победа в бойните спортове от 6 години и се намира в серия от 2 поредни загуби в ММА.

Wanderlei е избрал за свой опонент Vitor Belfort и иска двамата отново да премерят сили. Silva го предизвика в интервю и сподели, че той ще приеме ако е мъж, а ако не е мъж, то тогава ще бяга от битката. Wanderlei иска двамата да разрешат една от най-старите вражди в спорта и ето какво още каза:


Мисля, че най-накрая намерих перфектната сцена, на която да разреша враждите си в спорта. Може да използваш единствено ръцете си в BKFC. Там ми предлагат доста добри пари. Казах им, че искам да се бия, но срещу определен човек. 

Ще приема битка с Vitor Belfort. Битка между нас с голи ръце, 5 рунда по 2 минути. Искам да видя дали е мъж или ще бяга. Намерихме точното място, на което да разрешим една от най-старите вражди в спорта. Какво става, Vitor ? В играта ли си, или ще бягаш ? 


Двамата бойци се биха през 1998 година на UFC в Бразилия и там Belfort спечели с нокаут за 44 секунди.
0 споделяния
  Сподели
Мнения в Facebook

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес