Зареждане

Вратите на Bellator са отворени за братята Пол

Вратите на Bellator са отворени за братята Пол
Публикувано на: Юни 10, 2021 в 19:00 ч
Скот Кокър, който е президент на Bellator e готов с отворени обятия да приеме братята Логан и Джейк Пол. Дейна Уайт все още не е решил дали ги иска в UFC, но Кокър е преговарял с тях още преди години. Логан влезе в бокса и направи 2 битки със своя колега ютубър KSI. Първата им среща беше равен, а втората победа за KSI.

Преди няколко дни Логан направи показно с легендата Флойд и оцеля 8 рунда по 3 минути. Това още повече вдигна акциите на Логан, който изяви желание да се пробва в ММА. Джейк от своя страна има 3 битки в бокса и през април нокаутира Бен Аскрен.

В края на август той ще се боксира с Тайрън Уудли. В момента акциите на братята са доста високи и Кокър сподели следното за тях:

Моя отговор е абсолютно. Мисля, че това хлапе показа, че е атлет в битката с Флойд Мейуедър. Логан Пол е тренирал борба в Охайо. Мисля, че двамата братя стават все по-добри в бойните спортове. Ако Логан иска да влезе в ММА, тогава ние ще го направим. 

Колко човека могат да изкарат 8 рунда с Мейуедър ? Няма как да говорим, че Флойд не опита да го нокаутира. Логан оцеля и това е победа за него. Той вдигна своите акции в бойните спортове. Още преди 2 години говорихме с Логан. 

Той е страхотно хлапе и изглежда много умен. Тогава ми каза, че иска да се бие в бокса, а аз казах, че ако реши за ММА, тогава да ми се обади. Говорил съм и с Джейк за ММА. За сега искат в бокса, но ако се появи шанс, тогава определено ги вкарвам в клетката.  

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес