Зареждане

Волкановски по стъпките на Макгрегър: Искам да съм двоен шампион

Волкановски по стъпките на Макгрегър: Искам да съм двоен шампион
Публикувано на: Юни 22, 2022 в 00:00 ч
Александър Волкановски ще защитава титлата си в категория перо за трети път този уикенд с трилогия срещу Макс Холоуей в UFC 276. Преди важния двубой шампионът не се притеснява да прави планове за качване в горната категория и да вземе титлата там.

Волкановски смята, че победа над "Blessed" ще го изстреля и към титлата в леката категория.


В момента тя е свободна, но Волкановски смята, че Чарлз Оливейра ще си я вземе. А след това самият той смята да поеме по стъпките на Макгрегър и да стане двоен шампион.

"След тази битка се надявам да получа шанс да стана двоен шампион. Това искам и това смятам да направя, затова ще си го поискам от организацията.

Искам да се кача в горната категория. Чарлз Оливейра е опасен и вярвам, че ще бъде голяма битка. Определено съм убеден, че ще стана двоен шампион, но нека първо мина през Макс. Веднъж направя ли го, после следващата ми битка може да е в Австралия."

Волкановски е наясно с арсенала на Оливейра, но шампионът в категория перо е убеден, че няма да му позволи да го разгърне.

"Виждам в Оливейра опасен боец. Много хора го гледат, защото битките му са атрактивни, но той показва, че може да бъде победен. Последните му двубои бяха атрактивни, но той за малко щеше да бъде победен."

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес