Зареждане

Волкановски към Макгрегър: Нека го направим

Волкановски към Макгрегър: Нека го направим
Публикувано на: Септември 27, 2021 в 02:00 ч
Александър Волкановски е готов да премери сили с Конър Макгрегър. Миналия уикенд шампиона от Австралия защити титлата си с впечатляваща победа над Брайън Ортега. "The Great" навлезе в серия от 20 поредни победи и за втори път защити златото си.

Вижте още - Макгрегър за Волкановски: Ще сритам главата на малкото пр*дно

Александър вече има победи над едни от най-добрите в тази категория. Той има победи над Жозе Алдо, Чад Мендес, два пъти над Макс Холоуей, а сега и над Ортега. Макгрегър явно се дразни от успехите на Волкановски и го нападна в социалните мрежи.

"The Notorious" сподели, че щял да рита главата на Волкановски и го нарече "пръдно" и "лайно". Ето какво му отговори Волкановски чрез медиите:

Чух, че Конър Макгрегър бил ядосан. Аз също съм ядосан. Говорил нещо за пръдно и лайна. В това няма смисъл. Това е Макгрегър и той прави неговите си неща. Не знам дали ще слезе при мен. Очевидно няма да се случи.

Конър, слез при мен в категория перо. Много бих искал да се бием. Аз съм корав и имам стратегия. Макгрегър смята, че той е човекът в категория перо. Аз съм различен от това, което той е виждал в тази категория. 

Ако иска да слезе при мен, тогава добре дошъл. Много бих искал. Ако не иска в категория перо, тогава ще се кача в лека категория. Нека го направим. 

Ще може ли Макгрегър да бие Волкановски ?




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес