Зареждане

Военноморски тюлен срещу самбист в ММА битка (Видео)

Военноморски тюлен срещу самбист в ММА битка (Видео)
Публикувано на: Септември 15, 2017 в 16:00 ч
 
В тази битка от руската аматьорска бойна организация "Arrow Street Fight" виждаме какво се случва, когато предполагаем военноморски тюлен се изправи срещу практикуващ самбо боец - срещата не продължава дълго време.
 
Предполагаемият военноморски тюлен в този видеоклип изглежда доста мускулест и физически силен, докато неговият опонент, практикуващия самбо боец, изглежда малко слаб и не в най-доброто си физическо състояние.
 
Военноморските тюлени за известни с това, че практикуват множество бойни стилове, което е доста близо до съвременния свят на ММА. Очевидно тяхната основна цел в реалния живот или в смъртоносна бойна ситуация е да използват своите различни оръжия и умения, които да им помогнат да отстранят врагът пред тях.
 
 
Веднага след като започна битката, обученият войник не губи време и се втурна към опонента си, пласирайки множество тежки удари, преди да влезе в клинч с опонента си и да го свали на земята.
 
Сега бихте си помислили, че срещу боец практикуващ самбо, бихте искали да избягвате сблъсък на земята и да го държите на разумно за вас разстояние, но военноморският тюлен показа друго в този случай.
 
Той отприщи вълна от силни удари в тялото и главата на опонента си, преди да заключи гилотина около врата му, а след това се оказа в състояние да издигне противника си във въздуха, показвайки необикновена сила. Неговият опонент нямаше друг избор освен да се откаже или да изпадне в безсъзнание.
 

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес