Зареждане

Вижте как полицията разпитва сервитьоркaта, която Jon Jones опипвал

Вижте как полицията разпитва сервитьоркaта, която Jon Jones опипвал
Публикувано на: Август 20, 2019 в 00:00 ч
Качил: DoloR
В края на миналия месец стана ясно, че Jon Jones oтново има проблеми с властите. През април "Bones" разпускал в стриптийз клуб и решил да напляска по задника една от севритьорките, а след това я прибърпал при себе си и я целунал по врата. Тя се обадила на полицията и когато се прибрала у дома им споделила, че той я хванал за врата и я вдигнал във въздуха.

Сега вече има и видео от разпита на сервитьорката, която е отвратена от неговото държание и ето какво споделя тя пред полицаите, които се отзовали на нейното обаждане след поредната изцепка на шампиона:


Jones си постави ръцете на врата ми и ме стегна, а аз му казах, че най-вероятно иска да ме удуши. Аз успях да се измъкна и да стана, а той ме хвана и започна да се държи грубо с мен. Проблемът е, че когато ме свали на земята ме плясна по оная работа. 

Цялата ситуация е много сложна и не знам какво да кажа. Всичко се разминава на този човек. Той започна да ме целува по врата, а това не трябва да се прави. Това беше Jon Jones, какво се очакваше да направя ? 


Сега Jones ще трябва да се яви пред съда на 26-ти септември и да отговаря за своята постъпка. Това далеч не са първите му проблеми със закона, през 2012 година той беше хванат да шофира в нетрезво състояние, а през 2015 година предизвика катастрофа, в която пострада бременна жена, но вместо да помогне - той избяга.




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес