Зареждане

Вейли Жанг: Битката с Йоана има над 100 милиона гледания в Китай

Вейли Жанг: Битката с Йоана има над 100 милиона гледания в Китай
Публикувано на: Март 28, 2020 в 09:19 ч
Шампионката в категория сламка Вейли Жанг защити титлата си с трудна победа над Йоана Иеджейчик в началото на месеца и сега е готовa за нов съперник. Битката между двете беше много оспорвана и полякинята пожела реванш, но Жанг не смята да й дава такъв. Вейли иска следващата й битка да бъде с друга съперничка и по възможност да е в САЩ.

Много хора определиха битката между двете като една от най-великите в историята на женския ММА. Има доста коментари и бойци, които смятаха, че Иеджейчик е трябвало да спечели. В крайна сметка Жанг остана на върха и споделя, че битката между нея и Йоана има над 100 милиона гледания в Китай само за 24 часа. Ето какво още сподели тя пред ESPN:


Нямам представа кога ще е следващата ми битка, тъй като всичко е спряло от тази пандемия на COVID-19. Бих искала отново да се бия тук в САЩ, тъй като видях огромен брой китайци и азиатци, мотивирани от моята битка, които определено ще ме подкрепят. Също така САЩ разполага с най-голямата база от фенове на MMA. Все още не искам реванш с нея. 

Бих искала да дам възможности на други, които чакат на опашката. Все още не съм гледала битката, защото не показах най-доброто. Оценявам подкрепата и признанието от всички мои фенове и се радвам, че битката им хареса. Хората в Китай са много мотивирани и заслужават моя упорит труд. 

Те показват голямо уважение към всички спортисти, които се състезават за страната ни. Почти всички мейнстрийм медии ме интервюираха. Чух, че има над 100 милиона гледания на двубоя в рамките на 24 часа в Китай. Много хора са платили да гледат битката ми на живо  и дори сърварите са паднали от броя на феновете. 
0 споделяния
  Сподели
Мнения в Facebook

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес