Зареждане

Възстановяването на Конър Макгрегър изостава

Възстановяването на Конър Макгрегър изостава
Публикувано на: Май 13, 2022 в 02:00 ч
Конър Макгрегър няма да се бие отново тази година, според бившия боец на UFC Брендън Шауб.

Бившият световен шампион в две категории се възстановява от счупения крак, който получи в трилогията си с Дъстин Порие миналото лято. Първоначално той планираше да се върне в UFC това лято, но изглежда изостава от програмата си за възстановяване.

Макгрегър очакваше да се завърне към спаринг през април, но нещата се забавиха. Той все още не може да прави пълна подготовка за завръщане в ММА. Наскоро Конър отиде на почивка във Франция с Джон Кавана, който се надяваше, че "The Notorious" вече ще е готов на 100 % за тренировки.

Макгрегър беше предизвикан както от Майкъл Чандлър, така и от Чарлз Оливейра след победите им в UFC 274 миналия уикенд. Шауб, който се би 11 пъти в UFC, се съмнява, че Макгрегър ще се бие до 2023 година.

"Той си счупи крака и мисля, че най-рано може да се върне през ноември. Знаете, че годината току-що започна и вече сме месец май. 

Чандлър ще трябва да чака до ноември и от това, което чувам от моите източници, то Конър няма намерение да се бие тази година. Ето защо той е толкова едър. 

Така че, ако се биеше с Чандлър, това щеше да е в полусредна категория, но най-рано през ноември. Познавам Майкъл Чандлър, познавам го доста добре, смятам го за мой приятел. 

Той няма да чака до ноември. Това не се случва", сподели Шауб в своя подкаст.

Големите карти на UFC за тази година вече имат планирани главни срещи. Предстои да видим какво ще се случи  Макгрегър.





Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес