Зареждане

Вагаб Вагабов: Няма да ми ходите по бански в Дагестан!

Вагаб Вагабов: Няма да ми ходите по бански в Дагестан!
Публикувано на: Септември 24, 2022 в 00:00 ч
На 30 септември Вагаб Вагабов ще направи поредната си битка. Той ще влезе в клетката срещу бившия UFC и PFL боец Алекс Никълсън на турнира на REN TV Fight Club. Битката ще се проведе по правилата на бокса, но в ръкавици за ММА.

Вагабов е един от най-харизматичните бойци. Той е такъв не само заради бруталния си дагестански външен вид, но и в начина на говорене. Вагабов се изразява конкретно, ярко и понякога използва бандитски жаргон. Той прекара около година в затвора, откъдето беше освободен през пролетта на 2020 година.

Рекордът на Вагаб в ММА е 30-1-1 (миналата година той стана шампион на AMC Fight Nights в полутежка категория). Вагабов е майстор на спорта по бокс, кикбокс, бойно самбо, джиу-джиц и ушу-санда.

Наскоро той даде интервю за руските медии и реши да даде съвет към всички туристи, които смятат да посещават Дагестан в бъдеще:

„По бански до магазините, къде го има това? Не сме в Бали. Така ходят в Бали или на Доминикански острови. Това е Махачкала, хора. Това е Махачкала. Навремето беше тежко в Дагестан. Такива хора нямаше да оцелеят при нас. 

Не може да ходиш така при нас. Не ходим в други градове, както ни душа иска. Всяка нация има своя собствена култура. По къси гащи ще си ходите у вас. Трябва да има забележки, защото това е култура. 

Обличайте се, ходеде както трябва, иначе ние ще ви облечем.", сподели Вагабов пред руските медии.

В Дагестан определено не се шегуват. В края на май братовчед на Хабиб Нурмагомедов заплашил студент с пистолет, защото носил шорти. Може да питате и Асхаб Тамаев, който беше пребит, защото паркирал неправилно.Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес