Зареждане

Вадим Немков: Побеждавам Бейдър, защото съм млад и гладен

Вадим Немков: Побеждавам Бейдър, защото съм млад и гладен
Публикувано на: Август 21, 2020 в 00:00 ч
Вадим Немков вярва, че може да се справи с двойният шампион на Bellator, Райън Бейдър. Двамата ще се бият в главната битка на Bellator 244, което ще се проведе в съботното утро в Кънектикът. 28-годишния руснак ще се опита да отмъсти на Бейдър, който победи неговия учител Фьодор Емеляненко в началото на миналата година. Вадим е с рекорд 11-2 в ММА и приключва 10 от своите съперници.

Той е в серия от 6 поредни победи и за последно победи бившият шампион Рафаел Карвальо в края на миналата година. Немков няма загуба от 4 години и смята, че неговия глад и младостта му ще са ключови в битката с опитния ветеран, който е шампион в тежка и полутежка категория. Ето какво сподели Немков пред медиите:

Когато Бейдър се би с Антъни Джонсън, той изгоря. Това се случи и срещу Мачида. Но оттогава минаха много двубои, след което той спечели доста уверено. Мисля, че сега неговата психика е по-добра. Мисля, че ще мога да го удрям, когато застанем един срещу друг. Да се надяваме, че психически ще рухне. Не бива да разчитам на това и се готвя за 5 рунда здрава битка и тежки удари. 

Ще го победя, защото искам повече победата. Аз съм по-млад и гладен за титлата. Това е моята мотивация и искам да занеса този пояс в Русия. Това е една от най-добрите организации в света и аз ще бъда номер 1 в тази категория. Това е ММА и всичко може да приключи по всяко време, но аз съм готов за 5 рунда. Имам план и се надявам да проработи. Искам да приключа тази битка, за да не се стига до решение. 


Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес