Зареждане

В САЩ крият лекарства, които спасиха Дейна Уайт и Роугън от COVID

В САЩ крият лекарства, които спасиха Дейна Уайт и Роугън от COVID
Публикувано на: Януари 17, 2022 в 01:00 ч
Миналата година легендата Джо Роугън успя да се справи с COVID-19 буквално за няколко дни. Дългогодишният коментатор и анализатор на UFC решил да се лекува с моноклонални антитела и ивермектин. Явно тези лекарства действат и Джо не спира да разпространява рецептата сред своите близки.

Дейна Уайт също се зарази с COVID в края на миналата година. Президента на UFC и цялото му семейство се лекуваха с рецептата на Роугън и също за няколко дни се излекуваха. Това обаче не е одобрено от СЗО, които критикуваха сериозно Роугън и неговите методи.

В последните дни много лекари в САЩ натискат Spotify да забранят на Роугън да се изказва за COVID в своя подкаст. На пресконференцията преди първата галавечер на UFC за 2022 година Дейна Уайт реши да подхване темата с COVID и новата вълна.

Един от журналистите реши да се прави на отворен и попита Дейна дали е лекар. Ето какво сподели Уайт пред медиите за COVID и това, което се случва в момента по цял свят:

Откакто излязох и говорих за COVID, то днес вече е почти невъзможно да намериш моноклонални антитела. Те правят така, че да не можеш да си ги набавиш. Крият лекарства, които работят срещу COVID. Не искам да навлизам много в политиката и тези глупости. 

Моноклоналните антитела и ивермектин ги има от много дълго време. Сега изведнъж не можеш да ги намериш, за да спасиш живота си. Лекарите не ти ги дават. Преди няколко седмици успях да се снабдя с тях само с едно обаждане в Лас Вегас. Тогава всеки можеше да си ги набави, а не само някой богат човек. 

Аз говорих за това лечение, както и Джо Роугън. Сега обаче не можеш да си набавиш тези лекарства, които могат да ти спасят живота. Отвратително е това, което се случва. Не ти дават дори да говориш. Това е едно от най-откачените неща, които съм виждал в живота. 

Това не са експериментални лекарства, а нещо, което го има от много време. Човекът взе Нобелова награда за ивермектина. Аз не съм лекар. Но, защо да не приема лекарство, което работи ? Защо отново да не ги взема ? Знаете ли кое е страшното ? 

Страшно е, че можеш да си набавиш обезболяващи по-бързо, отколкото моноклонални антитела. Това си е факт. Продават тези обезболяващи като бонбонки. Моноклоналните антитела и ивермектин няма да ти направят нищо. Обезболяващите обаче може да те убият. Това е факт и аз не съм доктор.

Няма съмнение, че в момента в света се случва нещо много грозно и брутално. Вие как мислите ?





Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес