Зареждане

Усман: Ще нокаутирам Масвидал, ако се наложи

Усман: Ще нокаутирам Масвидал, ако се наложи
Публикувано на: Февруари 11, 2020 в 08:31 ч
Камару Усман не се притеснява от силата на своя опонент Хорхе Масвидал. От UFC ще ги сбият през юли във Вегас и Камару ще заложи титлата си в категорията. "Nigerian Nightmare" критикува Масвидал, защото се превърнал в това, което говорил, че никога няма да бъде. Шампиона вече е измислил стратегията си за срещата и планира да пренася битката на земя.

Усман ще държи Масвидал на земата, а ако той успее да се изправи, то тогава Камару смята да го нокаутира. В своята последна среща той защити колана с победа над Колби Ковингтън. Усман не вярва на враждата между Ковингтън и Хорхе, които бяха приятели, но вече не са. Шампиона смята, че всичко е постановка и ето какво сподели той за битката с Масвидал:


Забавно е да гледам това, в което Масвидал се превърна. Не забравяйте, че той е този, който казваше, че никога не е искал да прави срещи с медии. Той бил твърде добър за това, прекалено добър за онова. Този човек сега носи костюм и се преструва на Тони Монтана! 

Той се превърна във всичко, което каза, че не е и няма да бъде. Всъщност прочетох нещо онзи ден, в което се казваше, че той и Колби замислили враждата, докато деляха стая, споделяха едно легло и споделяха жени. Двамата са го замислили и сега нещата се получиха. Аз съм щастлив, че ще съм този, който ще победи и двамата. 

Всички говорят за Масвидал, но той загуби от Мая и Томпсън. Той бил убиец и такива неща, но аз ще бъда себе си. Ще го свалям на земята, докато той не се предаде, а ако се изправи ще го нокаутирам. Всички говорят за страйкинг, но аз ще го сваля на земята. Ще го пребивам, докато той реши да се предаде. 

Защо да се притеснявам от Масвидал ? Той дори не успя да нокаутира Диаз. Мисля, че Уудли има повече сила от него.



Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес