Зареждане

Усман критикува Масивдал, защото се мисли за суперзвезда

Усман критикува Масивдал, защото се мисли за суперзвезда
Публикувано на: Март 22, 2020 в 08:54 ч
Камару Усман не е доволен от това, че Хорхе Масвидал се мисли за голяма звезда. Безспорния шампион в полусредна категория вярва, че най-лошото копеле в UFC не заслужава шасн за титлата, но въпреки това ще му го даде, защото има много внимание около него в момента. Масвидал беше аут от битките за дълго, но след това се завърна с големи победи и стана най-лошото копеле, след като победи Нейт Диаз.

Усман от своя страна спечели титлата преди година, а преди няколко месеца я защити с победа над Ковингтън. От UFC искат да сбият двамата бойци през лятото и Усман даде интервю пред TMZ, в което сподели, че Масвидал трябва да се успокой и да слезе на земята. Ето какво още каза Камару:


Смятам ли, че Масвидал заслужава битка за титлата с мен? Ако трябва да съм честен, то ще ви кажа, че не го заслужава. В същото време обаче около него има доста внимание. Той наистина се мисли за суперзвезда. Започна да говори, че е най-известен и дори бил по-известен от Макгрегър в момента. Той е забравил, че до преди една или две години беше просто Хорхе. Сега е свалил малко килограми, участва в едно риалити шоу и вече се мисли за Жак-Ив Кусто. Мой човек, успокой се.




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес