Зареждане

Усман: Битка между мен и Хабиб ще е най-голяма в историята

Усман: Битка между мен и Хабиб ще е най-голяма в историята
Публикувано на: Април 30, 2021 в 22:00 ч
Камару Усман е готов да се бие с Хабиб Нурмагомедов, но знае, че такава битка никога няма да има. 33-годишния шампион в полусредна категория защити титлата си 2 пъти в рамките на 2 месеца тази година.

Кошмара от Нигерия нокаутира Гилбърт Бърнс през февруари, а миналия уикенд направи същото и с Хорхе Масвидал. Камару навлезе в серия от 18 поредни победи и сега го очаква реванш с Колби Ковингтън. Почти сигурно ще има такъв тази година.

В интервю за TMZ Усман сподели, че има по-голяма вероятно да се бие с Джордж Сейнт Пиер, отколкото с Нурмагомедов. Усман е готов да нарани всички и няма проблем да се бие с Ник Диас. Ето какво разкри още Усман пред TMZ:

Битка между мен и Хабиб Нурмагомедов без съмнение би била най-голяма в историята на UFC. Проблемът е, че няма да се случи. Загубил съм вяра в това. Мисля, че има по-голям шанс да се бия с Джордж Сейнт Пиер, отколкото с Хабиб. Такава битка няма да има. 

Благословен съм, че се намирам в това време и мога да развия моя потенциал. Благовлосен и благодарен съм. Тези момчета трябва да се притесняват, защото ако ми дадете малко време, тогава ще ги нараня. 

Готов съм да се бия с Ник Диас, ако той се завърне и направи нещо грандиозно. Това винаги е забавна битка. Представете си отново Ник Диас на върха в битка за титлата. 

Кой би победил в такава битка ?


Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес