Зареждане

USADA обясниха изчезването на проба от Brock Lesnar и се оправдаха с техническа грешка

USADA обясниха изчезването на проба от Brock Lesnar и се оправдаха с техническа грешка
Публикувано на: Декември 12, 2018 в 08:11 ч
Миналата седмица се появи информация, че една от пробите, които Brock Lesnar е предал на USADA е изчезнала мистериозно от базата им с данни. Тази година Lesnar бил тестван 6 пъти, но в сайта на USADA един от тестовете беше изчезнал и днес Adam Woullard, който е говорител на USADA реши да коментира случката:



USADA  обновяваме базата си с данни, за атлетите на UFC всяка седмица. По време на едно от тези обновления имахме технически проблеми и в резултат на това някои от данните, които се показваха в сайта бяха грешни. Brock Lesnar беше тестван един път, а не два, както показваше в сайта. Грешката беше поправена и сега всичко е наред. Все още правим разследване, за да се разбере причината за този проблем.



Jeff Novitzky, който е вицепрезидент в UFC, също говори по въпроса и каза следното:



Имам по-голям достъп до сайта на USADA, отколкото имат другите хора и мога да видя датата и броя на пробите, които са взети от даден боец, както и какъв вид е пробата и какъв е резултата от нея. В сайта на USADA имаше проблем и пишеше, че са взети 2 проби от Lesnar, но на мен винаги ми показваше, че е взета само една проба, която е била с урина и е чиста. 



Към момента Lesnar все още е наказан от USADA, защото преди 2 години се провали на допинг тест, след битката с Mark Hunt.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес