Зареждане

'USADA изобщо не са ме тествали' - Коста подразни Адесаня

'USADA изобщо не са ме тествали' - Коста подразни Адесаня
Публикувано на: Август 26, 2020 в 08:47 ч
Войната на думи между Пауло Коста и Израел Адесаня изобщо не е спирала откакто битката между двамата за титлата в средна категория бе обявена. 29-годишният бразилец втрещи категорията с 4 поредни нокаута, преди да спечели със съдийско решение двубоя си срещу Йоел Ромеро, за да заслужи битка с шампиона Адесаня.

Но докато дойде време двамата да се изправят един срещу друг в UFC 253 през септември, те се опитват всячески да си влязат под кожите.

"Той така и не успя да ми даде конкретен отговор, нека така да го кажем," Адесаня сподели за това кога за последно Коста е бил тестван за допинг от USADA. "Аз му казах, че съм тестван два пъти в последните три седмици. И то през нощта, защото беше изненадващо. Знам как стоят нещата при него, но не ме интересува. Само казвам, защото ще го разоблича много преди USADA го разобличи. Ще го пребия, а след това USADA ще го хване с допинг, но аз ще го сритам въпреки, че е бил на стероиди. От това ще се получи страхотна история."

Заради напомпаната си физика, мнозина очакваха Коста да се въздържа от провокативни коментари затова дали е 100% чист боец. Обаче боецът от Team Nogueira явно няма пречки да доразвие тази закачка.

"За твое съжаление, Runnersanya, USDA така и не са ме тествали тук в Бразилия. Да го д*хаш, ти си вече мъртъв. Идвам за теб."


Все още не е обявена официалната локация за двубоя им, но се предполага, че това ще бъде Абу Даби.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес