Зареждане

Urijah Faber хвърля светлина върху ситуацията с Cody Garbrandt

Urijah Faber хвърля светлина върху ситуацията с Cody Garbrandt
Публикувано на: Септември 11, 2018 в 20:18 ч
Бившият шампион в категория петел Cody Garbrandt е неактивен в медиите и дори си деактивира профилите в социалните мрежи. Той претърпя втора поредна загуба с нокаут от TJ Dillashaw и сега иска да остане насаме със себе си и да осмисли това, което се случи досега.

Неговия треньор Urijah Faber реши да сподели с нас какво точно се случва с бившият шампион:

Cody  в момента се е отдал на семейството си и се наслаждава на времето, което прекарва с тях. Преди няколко дни дойде в залата и изглеждаше добре. Знам, че той тренира и поддържа форма. Живеем в гаден свят в който всеки те рига, когато си паднал на земята. 


Той е добър човек с добро сърце, но явно се е повлиял от негативите, които всички изговориха по негов адрес. Постоянно ме питат, дали съм чул, че еди кой си говори еди какво си, но мен таквиа неща не ме интересуват. Не мисля, че ние трябва да обръщаме внимание на това, което хората говорят и да се засяваме от него.

Пак казвам, че Cody е добре и наскоро ми изпрати видео на което той и неговия син гледаха телевизия и бяха  в добро настроение. В момента той е на 27 години и трябва да разбере, каква е неговата мотивация и дали е готов отново да се отдаде на бойните спортове.


Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес