Зареждане

Уличен бой стана хит в социалните мрежи

Уличен бой стана хит в социалните мрежи
Публикувано на: Юни 20, 2021 в 00:00 ч
Преди няколко дни в САЩ една история запали социалните мрежи. Млада жена, чието име е неизвестно е имала спор със свой колега на работното място. Явно тя не е успяла да се справи със своя колега и решила да потърси гаджето си за помощ. Разбира се всеки мъж, който обича половинката си ще се притече на помощ, но понякога нещата се объркват. Смелчагата идва да брани приятелката си и няма търпение да влезе в боя.

Вижда се как тя се опитва да го успокои, но той е категоричен, че ще влезе в боя. Това обаче е грешка, за която той ще си плати. Въпросният Ромео скъсява дистанцията и опитва на вкара кроше, но пропуска, след което пада на земята. Пред очите на своята приятелка нашият Ромео бива сграбчен от съперника си и отнася брутален суплекс на асфалта.

Той се изправя, след което отнася удари и още 1 суплекс на асфалта. Последват няколко крошета, след които и удар с коляно. В крайна сметка Ромеото не успя да блесне пред гаджето си и се оттегли с подвита опашка. Ето видеото, което стана хит и беше гледано от над 2 милиона души:





Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес