Зареждане

Уитакър дава прогноза за Адесаня срещу Блахович

Уитакър дава прогноза за Адесаня срещу Блахович
Публикувано на: Ноември 11, 2020 в 08:54 ч
Бившият шампион в средната категория Робрът Уитакър даде своята прогноза за двубоя между Израел Адесаня и Ян Блахович.

Адесаня е настоящ шампион в средната категория, а Блахович е новият шампион в полутежката категория. Двамата се очаква да се срещнат през 2021-ва.

Уитакър има битка с Адесаня през 2019-та, но загуби с нокаут във втория рунд и все пак е на добра позиция за да коментира предстоящия двубой.



"Да, Адесанящ победи Блахович. МИсля, че страйкингът му е много по-добър. Ян има голяма сила, но Израел избягва умело ударите. Мисля, че това е най-подходящият момент Израел да вземе титлата от тази категория."

Откакто загуби титлата си в средната категория от Адесаня, Уитакър записа две победи над то претенденти. Той очаква скоро да получи реванш с Адесаня в средната или полутежката категория.

"Вече си спечелих правото на реванш. Заслужих си пак двубой за титлата. Битката ми с Джаред Каноние беше за определяне на следващия претендент.

Всички казваха на Джаред, че ако спечели битката, получава шампионски двубой. Никой обаче не каза това на мен. Аз обаче го победих и си очаквам шампионския двубой.

Ще се бия с Израел по един или друг начин - в средната или полутежката категория."


Ако Уитакър се изправи срещу Адесаня в полутежката категория, не е ясно как ще се развият нещата, тъй като размерът може да се окаже голям фактор.

"Няма да е същия двубой като първия. Трудно е да се каже, защото не се знае дали ще се бием на по-големи килограми. На мен ми харесва да тренирам по-лек. Движа се по-бързо и кардиото ми е по-добро. Трудно е да се каже. Ще трябва да направя някои промени в тялото си, за да имам същата скорост и кардио в по-високата категория."

Смятате ли, че реванш между Уитакър и Адесаня ще е интересна битка?

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес