Зареждане

UFC строи зала за 13 милиона в Китай

UFC строи зала за 13 милиона в Китай
Публикувано на: Ноември 20, 2018 в 12:11 ч
UFC прави огромна инвестиция в Китай и явно иска да продължи да се развива в Азия. Днес стана ясно, че организацията ще инвестира 13 милиона долара в построяването на зала в Шанхай, която ще е втора по вида си. Очаква се официално всичко да бъде оповестено този уикенд, когато UFC гостува в Китай за събитието Blaydes срещу Ngannou. Първата зала UFC отвориха преди 2 години в Лас Вегас и в нея инвестираха 14 милиона долара. Залата в Китай обаче ще бъде 3 пъти по-голяма от тази във Вегас и там ще се обръща повече внимание на усъвършенстването на бойците. В новата зала UFC ще приема мести бойци и ще им помага да се развиват, като най-добрите ще получават шансове за изява в организацията.

Ето какво сподели президентът на UFC, Dana White за тази инвестиция:


Много съм развълнуван за отварянето на новата ни зала в Китай. Ние сме наясно, че там има огромни таланти и сега ще ги търсим и ще им дадем шанс за развитие. Това е още едно дело с което ние променяме спорта и сега бойците от региона ще могат да покажат уменията си. Ще им гарантираме здрави тренировки,  добро хранене и терапии. Това е огромна стъпка за нас.


В момента залата вече се изгражда и ще бъде отворена официално в средата на следващата година. Ето как ще изглежда новата зала в Китай:







Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес