Зареждане

UFC ще организират трилогия между Stipe Miocic и Daniel Cormier

UFC ще организират трилогия между Stipe Miocic и Daniel Cormier
Публикувано на: Септември 20, 2019 в 09:23 ч
Качил: DoloR
Dana White сподели, че ще организират трета битка между шампионът в тежка категория Stipe Miocic и бившият двоен шампион Daniel Cormier. Миналата година Cormier сподели клетката с Miocic и успя да го нокаутира в първия рунд, което го превърна в двоен шампион. DC държеше титлата в полутежка категория и тази в тежка категория, като успя да защити титлата при тежките с победа над Derrick Lewis.

Цяла година Miocic отчаяно чакаше реванш и отказваше всички други битки, които от UFC му предлагаха. Той дочака своя шанс и в средата на миналия месец сподели клетката за втори път срещу Cormier. В първите три рунда от битката им Cormier доминираше и със сигурност ги спечели в картите на съдиите. В 4-тия рунд обаче Miocic започна да вкарва зверски удари в тялото на Cormier и благодарение на тях го нокаутира в последната минута на 4-тия рунд.

Тази победа спечели бонус за Stipe и го върна на трона в категорията. Daniel беше доста разочарован, но сега е решил, че няма да се оттегля от ММА, защото иска да се пробва за 3-ти път срещу шампиона и Dana White потвърди, че чакат Miocic да се възстанови, а след това ще има трета битка за титлата при тежките:


 Stipe Miocic все още се възстановява след тази битка. Ние чакаме той да се възстанови напълно след щетите, които пое в срещата. Да, след като той се възстанови ние ще направим трилогия между него и Cormier.
0 споделяния
  Сподели
Мнения в Facebook

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес